21 Eylül 2014 Pazar

Kitaplığımdan / Sarah Jio'dan Mart Menekşeleri



Merhaba Arkadaşlar, sizlere paylaşmak istediğim, tavsiye edeceğim ve hakkında yorum yapacağım kitapları sizlerle teker teker paylaşacağım. Bloğumda makyaj ve üniversite hakkında bilgi paylaşıldığı kadar kitaplarımıda tanıtıp,yorum yapıp paylaşacağım. İlk önce kitaplığımdaki birkaç kitabıma göz atmanızı istiyorum, belki bir sonrakı kitap tanıtımında yorumunu istediğiniz bir kitap olabilir, bunu yorum kısmından belirtebilirsiniz. Bu resim kitaplığın sadece bi kısmı daha çok aşk konulu ve sevdiğim kitaplar, ilerki zamanlarda tamamını paylaşmam dileğiyle, şimdi Sarah Jio'nun yeni bitirdiğim Mart Menekşeleri adlı kitabından bahsedelim...





İlk önce Mart Menekşeleri kitabı hakkında birkaç bilgi vermek istiyorum.

Arka Kapakta Yazan :

Bir kadının yüreği sırlarla dolu bir denizdir...


Gerçek aşkı yaşadığına inanan ünlü yazar Emily Wilson, kocasının başka bir kadını ona tercih ettiğini öğrenince, hayal kırıklığına uğrar. Tüm bu olanlara rağmen yine de tek bir damla gözyaşı dökmez. 



Büyük yengesi Bee, Mart ayını Bainbridge Adası'nda geçirmesi için onu davet eder. Emily ruhunda açılan yaraların iyileşmesi umuduyla, bu teklifi kabul eder. 



Adanın mistik havasıyla huzuru yakalamaya çalışan Emily, 1943 yılında yazılmış kırmızı kadife kaplı bir günlük bulur. Bu günlük onu geçmişin tozlu sayfalarına hapsolan gerçek bir aşk hikâyesine ve altmış yıllık bir aile sırrına götürecektir...



Umudun, hüznün ve pişmanlığın bir arada işlendiği büyüleyici bir roman… İlk kitabı Mart Menekşeleri ile Library Journal En İyi Kitap Ödülü'ne layık görülen Sarah Jio, insan kalbinin, ne kadar hatalı olursa olsun sevdiklerimizi her zaman affedeceğini eşsiz bir dille anlatıyor. 



"Aşk, tarih ve gizem… Daha ne olsun? Mart Menekşeleri, geçmişimizin er ya da geç sürprizlerle karşımıza çıkacağını hatırlatan muhteşem bir roman."
Jodi Picoult



"Tarih, gizem ve aşkın mükemmel bir karışımı… Bu romanı elinizden düşüremeyeceksiniz."
Library Journal



Sayfa Sayısı : 336
Baskı Yılı: 2012
Yayın: Arkadya Yayınları
Normal Fiyatı: 17.00 TL




Şimdi birazda ben bahsediyim bu kitaptan son sayfalarına gelip biraz ara verip henüz bitirdim. Şahsen ben bu kitabı çok satanlarda görüp yorumlarda yazan pozitip yazıları görünce hemen aldım. Hiçte pişman olmadım çünkü gerçekten herkesin okuyabileceği bir aşk romanı ki ben aşk romanlarına bayılıyorum. Anlatımınıda çok beğendim elimden bırakmak istemediğim zamanlar oldu heyecanlı ve gizem dolu satırlardan oluşuyor. Tavsiye etmemem için hiç bir sebep yok, ben Sarah Jio'nun son kitabını aldım bile ve böyle giderse yazdığı romanların devamınıda alıcam. Okurken sıkılmadım sadece beni sona yaklaşınca bi ara verme huyum var yine o huyumu gerçekleştirdim. :) kitabin iceriginde emilynin gecmisiyle ilgili gozeminden ve gelecek zamandaki ask hayatindan bahsediyor. Yani son durum böyle, umarım sizde beğenirsiniz. Sizin yorumlarınızıda merak ediyor ve bekliyorum :) Bir sonraki anlatacağım kitabın hangisi olmasını istiyorsanız yorum atmanız yeterli. Yazılarımı kaçırmamak için takipte kalın :)

Bloğumun sağ tarafında bulunan 'bu siteye katılın' yazan mavi butona tıklayıp beni takip etmek istermsiniz? Yazılarımıda kaçırmamış olursunuz:)


Sevgilerle YasminDelRey

2 yorum:

  1. Normalde aşk kitaplarını çok sevmem, ama Aynı Yıldızın Altında'yı çok merak ediyorum ve Senden Önce Ben'i. İkisini çok övüyorlar, aynı yıldızın altında filmini izledim ama biliyorum ki kitaplar daha ayrıntılı, daha duyguyla bağıntılı oluyorlar. Dediğim gibi aynı yıldızın altındayı az buz tahmin edebiliyorum ama Senden Önce Ben'i çok merak ediyorum. Onuda paylaşabilir misin rica etsem? :) Bu arada siteye çooktan katıldım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aksine ben aşk kitaplarına bayılırım buyüzdende etrafımdakiler bu dediğin 2 kitabı çok tavsiye etti ve ilk fırsatta aldım. Şuan aynı yıldızın altındayı okuyorum yarısına geldim gerçekten duygu dolu yazılmış güzel bir kitap, bitirir bitirmez bloguma yorumunu ve tanıtımını yazacağım her birinin. Takip ettiğin için ve yorumun için ayrıca çok teşekkür ederim beni çok mutlu ettin, İyi akşamlar :*

      Sil

Bumerang - Yazarkafe
back to top