25 Ekim 2014 Cumartesi

Dermolife Çinko Oksit Krem 20gr Mucizesi


Merhabaa, bugun sizlere cinko oksit kremin mucizelerinden bahsedicem. Bu yazimi okuduktan sonra kosa kosa bir eczaneye gidip alacaginizi adim gibi biliyorum cunku aynisini bende yapmistim. Ne yazik ki o gazla gidip marka arastirmadan dermolife markasini almisim. Islevleri tamamiyle diger cinko oksit kremlerle ayni sadece icinde paraben iceriyor. Normalde dikkat ettigim birseydir ama oldu birkere kullaniyorum ve memnunum dedigim gibi islevsel olarak digerlerinden hicbir farki yok.Paraben icermeyen cinko oksit kremin markasini istersiniz diye dusunerek bir tane buldum, adi oksizinc. ( Not: Parabensiz Oksizinc Çinko Oksit Kremi aldım, uzun süre kullandıktan sonra yazısını yazdım. Parabensiz Çinko Oksit Kremin Yazısına gitmek için buraya tıklayın. )


Neyse ilk once ben biseyler soylemeden once cinko oksit kremin yararlarini size sunmak isterim. Cinko oksit krem mucizesi diyorum cunku faydalarini say say bitmiyor, neyse siz bir goz atin...

*Cildin güzelleşmesini sağlar
*Hücre yenileyicidir
*Yüzünüzün gençleşmesini sağlar
*Sivilceleri kurutur
*Cilde güzel bir beyazlık verir
*Çinko, cildin yenilenmesini ve onarılmasını sağlayan kolajen oluşumunda etkilidir.
*Yaraların hızlıca geçmesini sağlar
*Akneye düşmandır. Akneye karşı da çok etkili bir mineraldir, A vitamininin kimyasal bileşimini harekete geçirir ve mikrop öldürücü etkisi akne sivilcelerinin kaybolmasını sağlar. 
*Güneşin ultraviyole ışınları etkin bir şekilde engeller Çinko oksiti sürüp dışarı çıkıp hem güneşin zararlı ışıklarından korunursunuz hemde güzel olursunuz .
*Uçukları hafifletir.
*Güneş lekelerini yok eder.
*Cilt tonunu eşitler.
*Yıpranmış,matlaşmış ve kırışmış ciltler veya sivilce akne yanık ameliyat izleri taşıyan ciltleri gençleştirmek ,pürüzsüzleştirmek ve taze doku üretimini tetikleyerek cildin yenilenmesini sağlıyor.
*El yüz çatlaklarında tahrişlerde kullanılır. 
*İnce bir tabaka halinde uygulandığında cildin su kaybetmesini önler. 
*Yazın güneş, kışın da soğuk yanıklarına karşı koruyucudur.
*Kızarıklıkları geçirir
*Cildin erken yaşlanmasını önleyen anti-oksidan özellikler taşır
*Tahriş dermatit , egzama ve sedef hastalığı , kılcal damar tedavisinde kullanılır.
*Çinko oksit, kaşıntı, döküntü ve, pişik gibi nemli cilt hastalıkları için yardımcı olur.
*Cilt kanserini önler.



Belki cok daha fazla yarari vardir, benim bulduklarim bukadar. Simdi gelelim benim diyeceklerime,etkilerine ve kullanimina. Ben bunu maska olarak haftada 1 kez yuzume uyguluyorum. Internette okudugun uzere demin bahsettigim oksizinc markasina gore daha yagsiz yani oksizinc yuzden cok zor cikiyormus. Bazisi cikartmiyormus bazisi yikiyor bazisida soda ile siliyormus. Bu kremin zor ciktigini soyleyemem sahsen ben her pazar gunki dusumdan sonra yuz temizligimi ve bakimimida yaptiktan sonra suruyorum. Oyle yatiyorum sabahta yuzumu saf suyla yikiyorum yani cikarmak icin cabalamiyorum. Nede olsa bir zarari yok. Kolay dagilmayabiliyor yapisindan dolayi surdugunuz gibi dagitmak en iyi yontem, yuzunuzu beyazlastiriyor bir diger deyisle aydinlatiyor ve porselen gorunumu veriyor. Bir cok kisi bu sebepten aliyor bu kremi. Goz alti morluklarina devamli uygulandiginda hafif bir azalma oldugu soyleniyor ben haftada bir kullandigim icin surdugunuzde evet aydinlattigindan bir hafifleme oluyor ama genel olarak benimde morlugum koyu oldugundan pek birsey farketmedim. Ama dedigim gibi hergun uygulansa olmayacak birsey degil. Bu krem tum yuze ve goz,goz cevresine rahatlikla uygulanabiliyor hicbir zarari yok, internette bir uzman tarafindan soylendigi yaziyor ve bende rahatlikla kullaniyorum. 



Onun disinde bende cok sivilce cikmasada ciktiginda bu kremi surdugumde gercekten hizli bir sekilde onu kurutuyor ve yokolmasini sagliyor. Kimisi aksam surumus olup sabah kalktiginda sivilcenin tamamiyle kurudugunu soylemisti. Gercekten sivilce olusumunu engelledigi dogru. Bunu surunce yuzumde bir germe oluyor ama bu aman aman bir germe degil sadece yuzumde yogun bir krem oldugun dolayi oldugunu dusunuyorum hani oyle kurulugundan degil bununda olmasinin normal oldugunu dusunuyorum dedigim gibi maske olarak kullanan cok benim gibi ama kimiside hergun gunlulkkrem olarak suruyor. Ben bu kremi surdukten 2-3saat sonra normal nemlendiricimi suruyorum. Eczaneden 7 tl ye almistim. Bence fiyati gayet uygun ama markaya gore daha ucuz yada daha pahali olanida oluyor. Yazimizin sonuna gelirsek eger memnun oldugum mucize islevleri olan ve herkese tavsiye edebilecegim bir krem. Internettende arastirirsaniz bayanlarin nekadar memnun kaldigini rahatlikla gorebilirsiniz. Son olarak, cinko miktari gram ile orantili 20gramda %20cinko, 40gramda %40 cinko bulunmakta ben 20gr olanini aldim.



Yayinimi okudugunuz icin tesekkur ederim umarim yararli olmustur, yazilarimi daha fazla gormek istiyorsaniz saf taraftaki bu siteye katilin butonuna tiklarak bu blogu takip edebilir yazilarimi kacirmayabilirsiniz. Hepinize iyi tatiller..

Yazılarımı beğeniyorsanız ve kaçırmak istemiyorsanız sağ taraftaki bu siteye katılın butonuna veya buraya tıklayın.  :)Bu yazı hakkındaki yorumlarınızı,görüşlerinizi, sorularınızı merakla bekliyorum. :)


Bana Ulaşabileceğiniz Başka Adresler;
FACEBOOK için :
facebook.com/sanatinsaklisirlari
TWITTER için :
twitter.com/YasminDelrey
INSTAGRAM için :
Instagram.com/sanatinsaklisirlari
GOOGLE PLUS için : plus.google.com/u/0/+YasminDelRey/posts
GMAİL için : yasmindelrey@gmail.com
YOUTUBE KANALI için : http://www.youtube.com/channel/UCjTzVEOKxVttOkDgB1nXaqg


Sevgilerle Yasmin DelRey / Yasmin'le Herşeyden Biraz




19 yorum:

  1. Bu kremin içinde parabenler olduğu için cildinize yarardan çok zararı olacaktır, dikkat etmenizi öneririm. Parabenlerin meme kanseri riskini ve güneşe çıkıldığında cilt lekelerini arttırdığı düşünülüyor. http://birderya.com/parabenler-ve-kanser-efsane-mi-gercek-mi/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet yazımda belirttiğim gibi parabensizi varmış ama ben yararlarını duyar duyma o heyecanla gidip bunu almışım. Parabensiz ürünü alıp onuda ayrı misafir edeceğim bloğuma :)

      Sil
  2. Ben de çinko iksir kremini kullanıyorum.yaralarımin üstüne sürüyorum, hızla kapatıyor.çok yoğun-sert bir kıvamda olduğu için yüzüme nadir sürüyorum.Yüzümü de beyazlatıyor, fakat etkisi çabuk geçiyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geç cevap verdiğim için kusuruma bakmayın lütfen, size tavsiyem parabensiz olanını kullanmanızdır :)

      Sil
  3. evet krem güzel . lakin dişlerin çürümesine neden oluyor , eskiden kadınların kullandığı birçok krem içinde vardı çinko , ve ten rengini açardı.. ma erken yaşta diş çürüklerine neden oluyor ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geç cevap verdiğim için kusuruma bakmayın lütfen, ilk defa duyuyorum. Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim ^-^

      Sil
    2. Olurmu canım hiç öyle şey. Kadınların hamilelik döneminde vücut vitamin kaybedip diş çürümesi olur. Dr.larda dişleri çürümesin diye çinko vitamini yazarlar. Çocukların dişleri çıkarken yine dr. çinko hapı verir. Yani dişleri çürütmez aksine sağlıklı kalmalarını destekler.

      Sil
  4. Güneşe çıkmadan önce sürersek nasıl olur

    YanıtlaSil
  5. Çinko dişürümeai yapmaz aksine küçük çocuklara çinko şurubu veriyor doktorlar eskşden kadınların kullandığı kremlerin bazılarında civa varmış o yapardı diyor eskiler

    YanıtlaSil
  6. Teşekkürler parabensiz olanı eczanelerde var mıdır acaba

    YanıtlaSil
  7. Içinde petrokimyasal olan bir kremi nasıl önebiriliyorsunuz anlamadım,bence insanlara tavsiye vermeden önce het içeriği iyice öğrenin nacizane tavsiyem

    YanıtlaSil
  8. Dermolife çinko oksit krem pisigin ve cilt tahişlerinin önlenmesine yatdimci olur ve zeytin yaglı diyor kiremin üstunde bu kiremmi bahsettiginiz kirem

    YanıtlaSil
  9. Dermolife çinko oksit krem pisigin ve cilt tahişlerinin önlenmesine yatdimci olur ve zeytin yaglı diyor kiremin üstunde bu kiremmi bahsettiginiz kirem

    YanıtlaSil
  10. Dermolife çinko oksit krem pisigin ve cilt tahişlerinin önlenmesine yatdimci olur ve zeytin yaglı diyor kiremin üstunde bu kiremmi bahsettiginiz kirem

    YanıtlaSil
  11. I like the efforts you have put in this, appreciate it for all the great articles.
    Raster To vector conversion
    clipping path service

    YanıtlaSil
  12. Benim yüzümde dogum lekesi vegüneş lekesi var göz altı kırışık benim için tavsiye edermisiniz

    YanıtlaSil
  13. Biri kokuyo diyonuz . peki bu koku gün boyu kalcımı .yoksa sürdügünüz andamı var.digerinde parabel var diyonuz .

    YanıtlaSil
  14. Benim güneş yanıklarım var faydası olurmuş cildim çok hassas benimde

    YanıtlaSil

Bumerang - Yazarkafe
back to top