10 Ocak 2015 Cumartesi

Sephora Indiriminden Neler Aldim?

Sephora Indiriminden Neler Aldim?

Merhabalaar, yine bir indirimle bu seferde Sephora indirimiyle karsinizdayim. :) Ilk Sephora alisverisimi yapmis bulunmaktayim. Aslinda hicbir ihtiyacim olmaksizin kendimi aşmadan magazadan ciktigima sukrediyorum. Şu aldiklarimla bile aştim kendimi ama neyse. Kartimida cikarttirdim. ^-^ Haliyle çok sabırsız bir insan olduğum için sabah olmasını beklemeden çekip yazıp paylaştım yayını. Halbuki sabah çekilen her zaman daha güzel çıkar :) onuda ekleyeceğim bir ara. :))

Sephora Indiriminden Neler Aldim?

Sephora Indiriminden Neler Aldim?Sephora Indiriminden Neler Aldim?

1.si Atomic Volume Ultra Black Maskara
*Normal fiyati 40-50 tl civarindaymis sanirim, ben 20tl ye aldim. Sahsen hic huyum degildir arastirmadan almak ama indirime hazirliksiz yakalandim.

2.si Eyeliner Longue Tende Long Lasting Eyeliner
*Sephoradaki calisan bir bayan bu siyah eyelinerin yeni ciktigini soyledi, internette yazilina gore uzun sure kaliciymis. Indirimli fiyatiyla 15 tlye aldim.

3.su Gloss Mirroir - Glossy Gloss Dudak Parlaticisi
*Aslinda testerlarda daha kahve tonlarinda bir parlatici begenmistim ama kalmamisti sanirim 06 numaraydi. Begendigim kalmayinca testeri olmayan ,rengine bakip bu ruju aldim dayanamayip. Buda 18 numaraymis adi rusted rose. Indirimsiz 26 tl mis, indirimle 10tl ye aldim.


Sephora Indiriminden Neler Aldim? Mascara

Sephora Indiriminden Neler Aldim? Eyeliner

Aldiktan sonra internette bakinca olumlu yorumlar gordum. Tabiki ruju,maskarayi,eyeliner i surup , fircalarini size gostermek isterdim ama bir sure sonra bunlari kullanip yorum yapabilecegim zaman bloguma konuk olduklarin koymak bence daha mantikli. ^-^ Magazada son anda elimden biraktigim bir allik ve almak istedigim ruj ve farda vardi tabiki. Alligin renki tozpembe gibiydi cok sekerdi ama esmer oldugum icin yakisirmi yakismazmi bilemedim testeride yoktu, 20tl olmasina ragmen almadim. :( Insan cok kararsiz olunca boyle oluyor. Adini tam hatirlamiyorum ama artistli birseydi. Neyse koleksiyonlarindan farlar vardi 10tlye aslinda cok guzeller ama ben tek renk almaya megilli degildim. Fara ihtiyacim var aslinda istiyorumda ama aldimmi benzer tonlarda yada kucuk paletler alip daha fazla kullabilme daha fazla yaraticilik kullanmak istedigimden tekli farlarindan almadim. Pisman miyim, tabiki pismanim cunku cok guzellerdi. :( Son olarak rujlar, aslinda dudak parlaticisini seven biri hic degilim. Hic kullanmam hatta gicik olurum ama dayanamayip aldim tabi, neyse normal rujlarinin tonlarini sevmedim malesef hic kalmamis. Bu indirim bugun basladi ben 3 gibi gittim baya baya tukenmisti hersey yani. Neyse iste oyle yani :)) Bugun ki Sephora alisverisimde boyleydi. 

Umarim sizde indirimden yararlanabilmissinizdir, neler aldiniz yada ne almak istiyorsunuz veya aldiklarim hakkinda ne dusunuyorsunuz yorumlarinizi herzamankinden daha merakli sekilde bekliyorum. :)
Not: Sephora indirimi 10 ile 25 ocak arasinda devam edecektir.
Rujlar 15 tl, glosslar 10 tl, eyeliner 15 tl, kapatıcı 15 tl, maskara 20 tl, far 5-10 tl ,oje 5 tl, allık 20 tl vs. civarlarındaydı.

Yazılarımı beğeniyorsanız ve kaçırmak istemiyorsanız sağ taraftaki bu siteye katılın butonuna veya buraya tiklayin.  :)Bu yazı hakkındaki yorumlarınızı,görüşlerinizi, sorularınızı merakla bekliyorum. :)

Bana Ulaşabileceğiniz Başka Adresler;

TWITTER için :
twitter.com/YasminDelrey

INSTAGRAM için :
Instagram.com/sanatinsaklisirlari

GOOGLE PLUS için : plus.google.com/u/0/+YasminDelRey/posts

GMAİL için : yasmindelrey@gmail.com

YOUTUBE KANALI için : http://www.youtube.com/channel/UCjTzVEOKxVttOkDgB1nXaqg



Yazimi okudugunuz ve ziyaretiniz icin cok tesekkur ederim.



Sevgilerle YasminDelRey





26 yorum:

  1. Güle Güle kullan :) Bende bloğuma beklerim :)

    YanıtlaSil
  2. Tatlım ne kadar güzel şeyler almışsın güle güle kullan ben de Sephora'dan gloss'u kapmıştım indirimden kullandığım kadarıyla gayet de güzel bir yapıda :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım ^-^ Bende beğendiim, çok hafif bir karpuz kokusu var çok hoşuma gitti :))

      Sil
  3. Çok güzel şeyler almışsın güle güle kullan :) Ben makyaj ürünlerinde iradeliyim sanırım mağazaya girdim bişey almadan çıktım ama aynı şey saç bakım ürünlerinde geçerli olmuyor malesef :)
    Blogunu takipteyim canım bana da beklerim :)
    suslusirine.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederiim, şu iradeyi birde ben becersem çok iyi olacak :) Hemen ziyaret ettim takibe aldım :*

      Sil
  4. Merhaba, iade-i ziyarete geldim! :) Sephora'dan aldıklarına da bayıldım ayrıca, güle güle kullan canım :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldiiiin ^-^ teşekkür ederiiiim .. :*

      Sil
  5. Çok güzel şeyler almışsın canım güe güle kullan keşke Bursa da da sephora olsa yaa hüzünleniyorum bu paylaşımlarda

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederimm canım ^-^ bende ilk defa alışveriş yaptım, sanada nasip olur inşallah :*

      Sil
  6. Ben de mavipembehuydurbende gibi sephora ve rossman maduruyum ve bu paylaşımları görünce küçük emrah moduna giriyorum :( Rimelin detaylı yazısını sabırsızlıkla beklemedeyim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Belki bir gün istenilen sephora ürünleriyle çekiliş yaparım ^-^ herkes memnun olur. En kısa zamanda blogda inşallah :*

      Sil
    2. Çekiliş sephora muzdaripleri için iyi bir fikir, kazanma ihtimali %1 olsa bile :)

      Sil
    3. Bende onca seye katiliyorumda haber yok, sans iste denemedende olmaz tabi :D

      Sil
  7. İade-i ziyarete geldim. İyi günlerde kullanın artık takipteyim sevgiler :)

    YanıtlaSil
  8. ben sephora indiriminde kendime hakim olamayıp baya bi ürün aldım ama yine az geldi diğer beğendiklerimi alsam düşünemiyorum :D senin aldıkların da güzelmiş güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay bana mi diyosun kac kez girip girip ciktim nasil tuttum valla kendimi bilmiyorumm, tesekkur ederim canimm :*

      Sil
  9. güle güle kullan güzel şeylere benziyor. ben de epey ürün aldım, hiçbirşeyim yokmuş gibi daha da aklım kaldı ^^ ah şu indirimler yok mu ^_*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay benimde oyle oldu ya, aynen bende oyleyim sanki yokmus gibi aliyorum ki ilk defa sephoradan alisveris yaptim bazi urunlerini yeni kesfettigimden hemen almaya bulasmadim pek ^-^

      Sil
  10. canım güzel günlerde kullan bende indirimden yararlanmak için gittim ama tek bir ürünle döndüm çoğu kişi kapalı ürünleri de açmış tester ürünlere bakmakla yetinmemiş :) :) bende bir lip gloss aldım aldıklarını çok beğendim sevgiler emeğine sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederim canim, bende farkettim bircok kez girdigim magazalarda hep urunleri acmislar malesef :(

      Sil
  11. Güle güle kullan tatlım. Atomic volume u ben yaz indiriminden almıştım blogda yazdım sanırım ama memnun kalmadım:/ Belki sen memnun kalırsın. Gloss ve eyeliner ı merak ettiiim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aa bakiyim hemen, bende aldiktan sona arastiriyim dedim vuzel degilse ambalaji acmadan degisirim diye bulamadim bur bilgi. Tesekkur ederim canim en kisa zamanda yazarim insallah ^-^

      Sil

Bumerang - Yazarkafe
back to top