14 Ağustos 2021 Cumartesi

Korendy JUMISO Super Soothing Serisi - serum ve krem

⚠️SAVE THE PLANET🌏 Sadece çevreyi korumakla kalmayıp alıp kullandığınız ürünlerin de doğayı desteklediğine emin olun. 🌼 Dolayısıyla hayvan deneysiz, vegan dostu @korendytr den gelen @jumiso_tr bakım ürünlerini seve seve yorumlamak isterim.
🌼Super Soothing cica & aloe serum vaadettiği gibi uzun süreli bir nemlilik sağlıyor. Cildim kuru olmasına rağmen büyük bi oranda ihtiyacını tek başına karşılayabiliyor. Neme doymuş ve pürüzsüz bi hissiyat veriyor. 🌼Super Soothing calming & relief teca solution facial cream ise hissedilebilir bir şekilde cildinizin bariyerini güçlendiriyor. Egzamam olduğu için normalde, yüz kremlerinin hemen ardından güneş kremi sürmek durumundayım. Fakat bu kremin dolgun, yoğun yapısı bu süreci uzatıyor, en sevdiğim özelliği bu oldu. Hatta az miktarda kullanmak bile yeterli geliyor desem yeridir.
🌏Güneş alerjisine sahip kızaran, leke çıkaran hassas bir cilt yapısına sahip olmama rağmen kötü bir etkisine rastlamadım, rahatlıkla kullandım. Yaklaşık 3 haftalık kullanım sonucunda ön plana çıkan özelliğinin cildin neme doyması olduğunu söyleyebilirim. #korendy #işbirliği #jumiso_cicaset

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bumerang - Yazarkafe
back to top