1 Eylül 2019 Pazar

EVDE AFRİKA ÖRGÜSÜ NASIL YAPILIR? Kolay Örme Yöntemi!

EVDE AFRİKA ÖRGÜSÜ NASIL YAPILIR? Kolay Örme Yöntemi!

Herkese merhaba!^^ Afrika örgüsünü evde yapabileceğinizi hiç düşündünüz mü? Dışarıda bu saçı yaptırtmak için 500-600 tl vereceğinize, evde maliyeti çok uyguna çok kolay bir örme yöntemi ile yapabilirsiniz. Eğer evde nasıl afrika örgüsü yapmanız gerektiğini öğrenmek isterseniz youtube kanalımdaki bu videoyu izlemelisiniz. 


Afrika örgüsü evde nasıl yapılır ? Nasıl kolay örülür? Afrika örgüsü saçı uzatır mı? Saça zarar verir mi? Afrika örgüsünü ne kadar süre kullanmalısınız? Afrika örgüsü nasıl kullanılır ve nasıl yıkanır? 

Bu soruların cevabına videomu izleyerek ulaşabilirsiniz.

Videoyu izlemeye zamanınız yoksa size en büyük tavsiyem; eğer saçı dışarı yaptırtacaksanız, onların dediklerine pek kulak asmayın. Çünkü bu olaya ticari baktıklarından , para kazanmak için size pazarlıyorlar. Saçınız yıpransın istemiyorsanız kısa vadeli (bi iki hafta, belki bir ay) kullanın. 3 aya yakın kullananların saçlarını kestirmek zorunda kaldıklarını öğrendim; saç o kadar yıpranmış siz düşünün. Demem o ki yaptıracağınız yer size 3 aya kadar kullanabilirsiniz diyor ama yok yani kullanmayın. Az bir süre için de o kadar para vermeyin bence.

Umarım faydalı olur dediklerim. İyi pazarlar!^^

Yura Kaori

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bumerang - Yazarkafe
back to top