23 Ekim 2016 Pazar

İZMİR Aroma Kahve Ve Çikolata Festivali + İSTANBUL Coffee Fest / Kahve Festivali

İZMİR Aroma Kahve Ve Çikolata Festivali + İSTANBUL Coffee Fest / Kahve Festivali

Herkese merhaba yenideen ! ^-^ Bu soğuk havalarda aman dikkat edin hasta olmayın benim gibi, konumuz gibi sıcak bir kahve alıp yazılarımı okumaya gelin arada. ^-^ Bugün ki yazımda İzmir ve İstanbul'da gitmiş olduğum bu 2 festival yani etkinlikten bahsedip birazda karşılaştıracağım. Sonuna kadar okuyunki bir daha ki sene gidip gitmeyeceğinize gönül rahatlığı ile karar verin. 

İZMİR Aroma Kahve Ve Çikolata Festivali

İZMİR Aroma Kahve Ve Çikolata Festivali PALTO TASARIM

Günübirlik İzmir'e gittiğimizde şans eseri bu festivale denk gelmemize o kadar sevindim ki anlatamam. Tabiki kaçırmak istemeyip hemen festival alanına Alsancak Tren Garı'na gittik. Giriş 20 tl idi, bileğimize yeşil bir bileklik taktılar. Gün içerisinde giriş çıkış yapileceğimizi söylediler.

İZMİR Aroma Kahve Ve Çikolata Festivali PALTO TASARIM

Girişte bizi PaltoTasarım'ın standı karşıladı ve inanırmısınız stanttaa gördüklerime aşık oldum. Stantta okadar dikilip kararsız kaldık ki umarım rahatsız olmamışlardır. Öyle samimiydilerki birde, çok hoşuma gitti dolayısıyla bizde rahat rahat düşünüp durduk valla. ^-^ Bi yandan ürün seçiyoruz bi yandan hesaıbını yapıyoruz neyse sonucunda kendime 1unicornlu küçük defter,1kuşlu cüzdan ve birde makyaj çantası ve kalem kutu olarak kullandığım baykuşlu bi küçük çanta aldım.

İZMİR Aroma Kahve Ve Çikolata Festivali PALTO TASARIM

Hediye olarakta en yakın arkadaşıma, bu küçük çantanın unicornlusunu , başka sevdiğim arkadaşımada kendime aldığım unicornlu küçük defterden aldım. E ablamda birşeyler alınca, sağolsunlar indirim yaptılar biz öğrencilere. ^-^ Defter 10,cüzdan 15, küçük çantada 10 tl idi. Standa igidince zaten birşey beğenmemek imkansız, kendinize göre bişeyler buluyorsunuz çünkü. Hakikaten iyi tasarlanmış, şuan hepsini kullanıyorum. Bi unicornlu deftere kıyamadım şuan, kuşlu cüzdana aşık oldum zaten her ne kadar için tek bir bölüm olsada(ayrı bi bölüm hiç yok) desenine bayıldığım için aldım. Baykuşlu çantayada okula giderkenki kalemlerimi makyaj malzemelerimi sığdırıyorum valla.

İZMİR Aroma Kahve Ve Çikolata Festivali EVDEYAPTIMOLDU

İZMİR Aroma Kahve Ve Çikolata Festivali EVDEYAPTIMOLDUDaha sonra kahve stantlarında kahvenin demlenmesi hakkında birkaç bilgi edindik ama stand görevlileri malesef sıcak kanlı değillerdi. Bırakın kahve denemeyi, kahve satın almak için bile çekindim ya. Evet açıklıyorum festivalde hiç kahve denemedim. Sonunda bi stanttan 5 tlye beyaz çikolatalı aromalı sütlü kahve aldım. Aroması çok yoğundu, içilemicek gibi değildi ama gidip alacağım bir seçenekte değil benim için.

İZMİR Aroma Kahve Ve Çikolata Festivali EVDEYAPTIMOLDUNeyseki biraz ilerde Evdeyaptımoldu standı ile karşılaştık. Çok sıcakkanlıydı ilgilenen kişi, ürünleride çok farklı tasarımlardı dolayısıyla biz gene bi saat düşündük. Sonunda uzunlamasına yatay mini defter ve iple dikilmiş kuş kafesli bu defteri aldım. Galiba 17.5 tl tuttu. Ben çok beğendim valla. (Deftere yazmaya kıyamadı.)


Çıkmadan önce çikolata standlarına ayrılmış küçük bir oda gibi birşey vardı. Valla pek birşey anlamadım, çikola kısmına pek önem verilmemiş sanırım. Ordanda çıktım, bir süre orada canlı müzik dinleyip çıktık. Kısacası satın aldığım ürünler bir harikaydı ama bunların dışında bu festival benim için bi fiyasko oldu.


İSTANBUL Coffee Fest / Kahve Festivali

İZMİR Aroma Kahve Ve Çikolata Festivali + İSTANBUL Coffee Fest / Kahve Festivali

Okul çıkışında 2. seansı(15.00-19.00) 30 tlye aldığımız bilet ile Küçükçiftlik Parka gittik. Tam açılış vaktinde ordaydık baya sıra vardı. Mavi bi bileklik taktılar. Alana girince o kadar çok standla karşılaştım ki İzmir'deki alana göre çok büyüktü. Hemen stantları gezmeye başladık ve gezerken geçtiğimiz her stand resmen gelin kahve deneyin diye sıcakkanlılıklarını yüzleri ve sözleri ile belli ediyordu. Hemen bir tane buzlu demlenmil kahve denedik, baya sertti. *-* Çayı andırıyordu bi nebze. 

Sonra gezerken bir baktık ki ne görelim Mehmet Efendi Türk Kahvesi standı 4 fotoğrafınızı çekip bir flm şeritli fotoğrafa sığrıyor ve çıkısını size veriyor. Aman Tanrım dedim! Bu tam benlik! Hemen anısına fotoğraf çekilip çıktılarını aldık, nasıl mutluydum o an anlatamam. ^-^



Yine gezinirken bi baktım insanlar beyaz kupaları almış ellerine kalemlerler boyuyorlar, hemen gidip yapmak istedik. Meğersem ücretsizmiş ve sıra varmış, bizde adımızı yazdırdık. Sonra acıkınca bi pizza stantından bi pizza satın alıp müzik çalınan alanda dinlenmeye karar verdik o esnadada oyuncu Yusuf Akgün'ü *-* gördük! Ya aynıydı resmen, çok severim kendini zaten. ^-^ 

Yusuf AkgünO alanda yine Coffee Fest tabelesının önünde fotoğraf çekip çıktısını veriyorlardı ordada çekilip çıktıyı aldık tabiki !! ^-^ Yine bir kahve deneyip seramik boyama vaktimiz gelince hemen gittik, güzelcene boyadık. Çok güzel ilgilendiler. Meğersem o standda nailartta yaptırabiliyomuşsun ama malesef saatlerine yetişememişiz. (Kupayı taşırken biraz bozduğum için düzelttikten sonra fotoğrafını eklerim.)

Neyse ordan çıkıncada son kahvemizi(fındık aromalıydı bu seferki ben sert olmasını istemeyince bu sefer çok aromalı olduğundan yine ağır geldi bana- bi kara veremiyorum dime :')) deneyeceğimiz yerde dilek ağacı gibi bişey yapmışlardı kartlardan. Hemen bizde dileklerimizi astık, kahvelerimizi içtik ve kapanışa yakında çıktık. Kısacası herşeyi ile mükemmel bi festivaldi! Böyle fotoğraflı,seramikli küçük süprizlere bayıldım. Elimizde bir sürü anı oldu. Kahvelerde güzeldi ortamda. Seneye kesin bir daha giderim diyorum ben.

Ee peki siz bu festivallere gittiniz mi? Gittiyseniz siz beğendiniz mi? Yorumlarınızı bekliyorum. ^-^

İZMİR Aroma Kahve Ve Çikolata Festivali + İSTANBUL Coffee Fest / Kahve Festivali

Yazılarımı beğeniyorsanız ve kaçırmak istemiyorsanız sağ taraftaki bu siteye katılın butonuna veya buraya tıklayın.  :)Bu yazı hakkındaki yorumlarınızı,görüşlerinizi, sorularınızı merakla bekliyorum. :)
(Bana ait olan fotoğrafları lütfen izinsiz kullanmayınız!)

Bana Ulaşabileceğiniz Başka Adresler;
FACEBOOK için :
facebook.com/sanatinsaklisirlari
TWITTER için :
twitter.com/YasminDelrey
INSTAGRAM için :
Instagram.com/sanatinsaklisirlari
GOOGLE PLUS için : plus.google.com/u/0/+YasminDelRey/posts
GMAİL için : yasmindelrey@gmail.com
YOUTUBE KANALI için : http://www.youtube.com/channel/UCjTzVEOKxVttOkDgB1nXaqg


Sevgilerle Yasmin / Yasmin'le Herşeyden Biraz

4 yorum:

  1. Deftere bayıldımm. Güzel günlerde kullanın hepsini:)

    YanıtlaSil
  2. Snapchatte gördüm giden birkac arkadasimi, keyiflidir heleki benim gibi kahve düskünü icin :) Güzel günlerde kullanin aldiklarinizi icim acildi resimlerden, bu arada gecmis olsun, suan elimde kahve okudum yaziyi, sevgiler soguk Almanya´dan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaaa nasıl sevindim böyle tam kahvenizi alıp okuyor olmanızaa ^o^ Teşekkür ederiiimm, sizde dikkat edin :*

      Sil

Bumerang - Yazarkafe
back to top