17 Mayıs 2016 Salı

Sephora Suya Dayanıklı Çift Fazlı Göz Makyaj Temizleyicisi / Waterproof Eye Makeup Remover

Sephora Çift Fazlı Göz Makyaj Temizleyicisi / Waterproof Eye Makeup Remover

Herkese merhaba. ^-^ Yazın çektiğim, bu iç açıcı tema ile yazım şenlensin istedim. Neyse gelelim Sephora'nın waterproof çift fazlı göz makyaj temizleyicisinee. ^-^ Şahsen göz makyaj temizleyicimin bittiği esnada ne alsam diye araştırmaya girmiştim ve baktım en önerilen göz makyaj temizleyicisi Sephora'nınkiymiş! Hem işlevsel hem içerik bakımından bakarsak yani çoğunluk Sephora nın bu ürününü önermiş. Durmadım tabiki hemen mağazasına gittim, küçük boyuna elime uzatmışken baktım ki büyük boyu da var, hem de ücret bakımından daha karlı küçüğüne göre hemde rahat rahat uzun süre kullanırım dedim ve büyük boyunu yani 200 ml olanını aldım. Normal fiyatı 26.90 diye biliyorum, indirimle 23 tl gibi bir fiyata gelmişti bana.

Sephora Çift Fazlı Göz Makyaj Temizleyicisi / Waterproof Eye Makeup Remover

Evet kendisini hergün kullanıyorum, kullanmaya başlayalı epey bir süre oldu yaklaşık, şuan yarısından fazlası bitmiş durumda.Kullandığım süre içerisinde bir terslik ile karşılaşmadım yani yanma,kızarma gibi tepkiler olmadı yada yağ bezesinin çıkmasına sebep olmadı.Ürünün kapağı açıldıktan sonra 12 ay boyunca kullanılıyor diye biliyorum, bu yönden 24 ay olmadığı için memnunum aslında çünkü bu içeriğinde kimyasalların oranının az olduğunu gösteriyor. Bunu yeterince araştırmıştım, iler ki günlerde başka ürünlerle karşılaştırma yaptığımda daha detaylı belirteceğim.

Sephora Çift Fazlı Göz Makyaj Temizleyicisi / Waterproof Eye Makeup Remover

Ürünü kullanmadan önce 2 fazın birbirine karışmasını sağlamak için iyice çalkaladıktan sonra yuvarlak makyaj pamuklarına bir miktar döküyorum. Far,eyeliner ve maskara kullandığımda maskaramı suda yumuşattıktan sonra temizleyiciyi döktüğüm pamuğu gözümün üstünde 10-15 saniye bekletiyorum ve kolayca makyajımı temizliyorum. Üzerinden tonikle geçtiğimde pek bi artık kaldığı söylenemez. Maskaramı suda yumuşatmadıysam bu süre 30-35 saniye arasında değişiyor,makyajımın yoğunluğuna göre süreyi uzatıp kısaltabiliyorum. ( Ki maskara kullanmadığımda hiç artık kalmıyor ama dediğim gibi pamuğu gözünüzün üstünde bekletme süresi mühim olan, normalde 15 sn falan bekletilmesi öneriliyor ama ben genelde 15 sn bile dayanamıyorum sıkılıyorum  )

Sephora Çift Fazlı Göz Makyaj Temizleyicisi / Waterproof Eye Makeup Remover

 Eğer eyeliner veya maskaram suya dayanıklı ise pamuğu gözümün üzerinde biraz daha fazla bekletmem gerekiyor ama bazen sabırsız davranıp o kadar uzun süre sabredemiyorum malesef..Yinede suya dayanıklı makyajı temizlediğini vaadeden bir ürün bu, vaadinide gerçekleştiriyor düzgün kullanımda. Yine dediğim gibi mühim olan pamuğu gözünüzün üzerinde ne kadar beklettiğiniz ve kullandığınız ürün miktarı önemli olan, yeterince pamuğu bekletmediysem artık kalabiliyor ama verdiğim sürelere uyulursa sıkıntı olmadan kolaylıkla çıkıyor makyajımız. ^-^ Bu esnada pamuğa verdiğiniz yöne göre ve ürünü kullandığınız miktara görede panda olmamak sizin elinizde bence. ^-^ Ben genelde makyajıma göre, yuvarlak pamuğa bi çizgi çekiyorum(Örneğin eyeliner ve maskarayı baz alarak daha iyi bir sonuç elde etmek için ne ince nede kalın bir çizgi oluyor bu.)Genel olarak, ürünü pamuğa ne az miktar ne çok miktarda döküyorum.Bizim için en uygunu yeteri kadar dökmemiz.. Böylelikle göz makyajı etrafa dağılmamış oluyor ve kolaylıkla çıkıyor. Gerçekten yeterli miktarda ürün,  hem işimizi görüyor hemde ürünü bitirme süreniz uzamış oluyor. Yani demem oki makyajınızın daha iyi çıkması için aşırımiktarda ürünü kullanırsak göz makyajı etrafa dağılıp,yayılıyor. Hem bize zorluk çıkıyor hemde ürünün boşa harcanmasına sebep oluyor. Bu özelliğini sevdim çünkü  çok kez kullanmama rağmen hale bitmedi. ^-^

İçeriği vs. her bir şeyi yukarıdaki gibi...

Sephora Çift Fazlı Göz Makyaj Temizleyicisi / Waterproof Eye Makeup Remover

Tıpasının büyüklüğüde gayet iyi, ürünü ne kadar kullanıcağınıza rahat karar veriyorsunuz. Ambalajına gelirsek, iyi bir ambalaja sahip ama illa eleştri yapıcaksam şahsen ben kapağı çevirmekte zorlanmıyor değilim yani makyaj temizlemenin ortasındayken üşengeçliğimden yarım çevirmişim, ertesi gün karıştırmak için sallarken heryere saçıldı tabi. xD O üşengeçliğin üstüne bide yağın saçıldığı yeri temizlemek çıktı başıma ama tabi ürünü yeterince kaparsanız bi sıkıntı olmaz, benim hallerim işte....Yani uzun lafın kısası her türlü göz makyajımda iyi bir sonuç elde ettim, eğer tonikle üzerinden geçtiğinizde artık kalmasını istemiyorsanız size tavsiyem pamuğu gözünüzde daha fazla bekletmenizdir. Çok yağlı bir his bırakmıyor bunu seviyorum, ama tabi yağlı bir ürünle gözünüzü temizlediğiniz belli oluyor, güzel bir yumuşaklık hissi veriyor. Ben nolursa olsun üstünden tonikle geçiyorum, eğer şu pamuğu gözümde bekletmeye çok üşendiysem, ilk önce makyaj temizleyici jel ile yüzümü,gözümü yıkıyorum daha sonra bu ürünü kullanıyorum, pamuğu gözümde bekletmemede gerek de kalmıyor, yine kolaylıkla çıkıyor.


Sephora Çift Fazlı Göz Makyaj Temizleyicisi / Waterproof Eye Makeup Remover

Ben Sephora'nın bu ürününden çok memnun olduğumu içtenlikle söylüyorum ve gönül rahatlığıyla herkese öneririm. Benim cildim kuru ve hassas, dediğim gibi benim cildimde bir tepki yaratmadı ama tabi kimsede yaratmaz diye de birşey yok onun garantisini ben veremem. ^-^ İyi bir makyaj temizleyicisi arıyorsanız, detaylı bir biçimde anlattığğım bu yazı umarım yararlı olur. Almadan önce detaylı araştırmalarım sonucu aldığım bu ürün beklentimi karşıladı diyebilirim. ^-^ Ee siz bu ürünü kullandınız mı veya hangi ürünü kullanıyorsunuz? Yorumlarınız nedir merakla bekliyorum... ^-^

Yazılarımı beğeniyorsanız ve kaçırmak istemiyorsanız sağ taraftaki bu siteye katılın butonuna veya buraya tıklayın.  :)Bu yazı hakkındaki yorumlarınızı,görüşlerinizi, sorularınızı merakla bekliyorum. :)


Bana Ulaşabileceğiniz Başka Adresler;
FACEBOOK için :
facebook.com/sanatinsaklisirlari
TWITTER için :
twitter.com/YasminDelrey
INSTAGRAM için :
Instagram.com/sanatinsaklisirlari
GOOGLE PLUS için : plus.google.com/u/0/+YasminDelRey/posts
GMAİL için : yasmindelrey@gmail.com
YOUTUBE KANALI için : http://www.youtube.com/channel/UCjTzVEOKxVttOkDgB1nXaqg


Sevgilerle Yasmin DelRey / Yasmin'le Herşeyden Biraz


16 yorum:

  1. yasmincim ben neutrogena eye make up removal kullanıyorum canım. güle güle kullan sephoranı ^.^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Daha önce denemedim, bakacağım teşekkürler ^-^

      Sil
  2. Benim yedeğimde bekleyen ürünlerden... Bir kaç farklı marka göz makyaj temizleyicisini dönüşümlü kullanıyorum. Sephora'nınki en başarılılardan bence de... :)

    YanıtlaSil
  3. ben de kullanmıştım severim ama sürekli alacak kadar değil .-))

    YanıtlaSil
  4. yağ bazlı makyaj temizleyicilerini seviyorum

    YanıtlaSil
  5. Kullanmamistim ama fikir sahibi oldum tesekkürler, güle güle kullanin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederiim, kesinlikle tavsiye ederim ^o^

      Sil
  6. Ben göz makyajı temizleyicilerini, nemli Pamuk'la çıkarıyorum. Sizinkiden farklı olarak, daha pratik olabilir sizin için de.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hakikaten olabilir, deneyeceğim. ^o^ Teşekkür ederiim :*

      Sil
  7. Baya uzun yazmışsınız bende blogumda tanıtmıştım benim favorim şuanda bu ürünü kullanıyorum herşeyi çıkartıyor fiyatı 30 tlydi indirimli almanız güzel olmuş güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
  8. Merhaba. Blogunuzu takibe aldım bana da beklerim. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabaa^-^ Geç olsada hemen geliyoruum ^-^

      Sil

Bumerang - Yazarkafe
back to top