21 Haziran 2015 Pazar

Bepanthol / Bepanthen El ve Yüz İçin Cilt Kremi - Bepanthol / Bepanthen 'in Yararları / Faydaları

Bepanthol / Bepanthen El ve Yüz İçin Cilt Kremi - Bepanthol / Bepanthen 'in Yararları / Faydaları

Mutlu,huzurlu pazarlar herkesee! ^-^ Babalar gününüz kutlu olsun. ^-^ Bugün benim bayıla bayıla kullandığım, her birşeye yararı dokunan Bepanthol Cilt Kremi , eski adıyla Bepanthen Cilt Kremi'nden bahsedicem. Bu kremi almadan önce yüzüm için nemlendirici bir krem arıyodum, içerisinin temiz olmasını istiyodum yani paraban,renklendiri vs. olmasın diyodum, e içeriği temiz olsun, iyi nemlendirsin derken fiyatta bi hayli artıyordu. Araştırma yaparken bir baktım herkes bir pişik kreminden bahsediyor, içeriği temiz olup iyi nemlendiren hemde eczaneden. Durur muyum? Hemen gittim aldım, Şuanda bitirdim hatta yenisini aldım, ozaman yorumlarıma geçelim;

Bepanthol / Bepanthen El ve Yüz İçin Cilt Kremi - Bepanthol / Bepanthen 'in Yararları / Faydaları

Bepanthol'ün birkaç çeşidi var, bebekler için olan, cilt için olan vs. Ben el ve yüz için cilt bakım kremini tercih ettim haliyle. İçerisinde paraben,parfüm,renklendirici gibi zararlı maddeler içermiyor. Ben genelde yüzümü nemlendirmek için kullanıyorum, günlük yüz nemlendirici kremim diyebilirim. Akşam her makyajımı çıkardıktan sonra, bazende (unutmassam) makyajımı yapmadan önce kullanıyorum, sürünce hemen cildim emiyor, yapış yapış,yağlı,parlak bir his bırakmıyor ve çok iyi nemlendiriyor. Benim cildim kuru ve o kuruluğunu veya gergin halini geçirip yerine yumuşacık bir cilt bırakıyor.Yüzde ki veya ciltteki pul pul olan deriyi onarıyor,geçiriyor. Mesela burun kenarlarımda ve birazcık üzerindeki kısım bazen pul pul oluyordu hemen bepantholü sürüyodum, arada bir oraya daha yoğun olmak üzere tekrarlıyordum bir sorun kalmıyordu. Bir kızarıklık yada yara olsun iyileşmesinde yardımcı oluyor, pişiklere iyi geliyor vs. bu tür o kadar çok yararı dokunduğu özellik varki anlat anlat bitmez her derde deva diyerek abartabilirim bence. ^-^ Düzenli olarak kullandığım tek yüz kremim, olmazsam olmazım denilebilir. Çok hafif bir kokusu var, beni rahatsız etmiyor.

Aşağıda gördüğünüz fotoğraf , Bepanthol cilt bakım kreminin içinden çıkan prospektüsü.
Ne için kullanılır? Nasıl etki eder? Nasıl kullanmalıyım? Yapısı nasıldır? gibi soruları cevaplıyor ve aşağıdaki fotoğrafta Uyarılar/önlemler ve içerikte bulunuyor.

Bepanthol / Bepanthen El ve Yüz İçin Cilt Kremi - Bepanthol / Bepanthen 'in Yararları / Faydaları

Bepanthol / Bepanthen El ve Yüz İçin Cilt Kremi - Bepanthol / Bepanthen 'in Yararları / Faydaları


Bepanthen / Bephantol Cilt Bakım Kreminin Yararları Nelerdir ? Ne Amaçla Kullanılır ? dersek eğer;

Bepanthen krem B vitaminlerinden biri olan pantotenik asidin ön maddesi dekspantenol etken maddesini içermektedir.

Bepanthen Krem, cildinizde emilir ve  B5 vitaminine dönüşür. Burada önemli olan nokta, B5 vitamininin deri ve mukozanın yenilenmesi , ciltteki deformasyonun giderilmesi ve yenilenmesinde çok etkili olduğudur.
Ciltte oluşan küçük yaralar (çizik, kesik, vb.) ve yanıklarda, Hafif sıyrıklarda, Ağrılı, sancılı güneş yanıklarında, Pişiklerde, Emziren annelerin meme bakımı ve çatlaklarında, Anüs çatlaklarında, Yatak yaralarında derinin onarılmasında, cildin onarılması, yenilenmesi ve nemlendirilmesi amacıyla kullanılır.



Bepanthol / Bepanthen El ve Yüz İçin Cilt Kremi - Bepanthol / Bepanthen 'in Yararları / Faydaları

Su bazlı olmasından dolayı her cilt tipi içinde uygun. Ben 30 gramını eczaneden 9 tl'ye aldım. Bence içeriğinin temiz olmasıyla , iyi nemlendirmesiyle bu uygun fiyata olması harika ötesi birşey... Çok severek kullanıyorum, çok az bir miktar, yüzü nemlendirmesine yetiyor, yüzüme kolay dağılıyor. Kısacası ben bu kremi çok seviyorum, anlatırken abarttım mı bilmiyorum ama bu fiyata daha ne olsun? Böyle düşünen bence birtek ben değilimdir. *-* Buyüzden yorumlarınızı her zamankiden çok daha fazla meraklı bir şekilde bekliyorum. Siz bu kremi kullandınız mı ? Kullandıysanız size etkileri nasıl oldu? Fikirleriniz benimle aynı doğrultuda mı? Yorum kısmına yazmayı unuymayın. ^-^

Bepanthol / Bepanthen El ve Yüz İçin Cilt Kremi - Bepanthol / Bepanthen 'in Yararları / Faydaları

Uzun zamandır yazmak istediğim bu kremin yazısınında sonuna geldiiik, yarın pazartesi yine iş başı. Öğle aralarında blog yazma keyfine devam yani. ^-^ Bu aralar blog yazılarınızı okumaya yetişemiyorum yoğunluktan :( En kısa zamanda tek tek başlayacağım, Mayısın yarısından itibarendir okuyamıyorum, baya birikti ^-^ Yazmak kadar okumasıda zevkli.. Neyse hadi hepinizi öpüyorum :*

Yazılarımı beğeniyorsanız ve kaçırmak istemiyorsanız sağ taraftaki bu siteye katılın butonuna veya buraya tıklayın :)Bu yazı hakkındaki yorumlarınızı,görüşlerinizi, sorularınızı merakla bekliyorum. :)

Bana Ulaşabileceğiniz Başka Adresler;

TWITTER için :
twitter.com/YasminDelrey
INSTAGRAM için :
Instagram.com/sanatinsaklisirlari
GOOGLE PLUS için : plus.google.com/u/0/+YasminDelRey/posts
GMAİL için : yasmindelrey@gmail.com
YOUTUBE KANALI için : http://www.youtube.com/channel/UCjTzVEOKxVttOkDgB1nXaqg


Sevgilerle Yasmin DelRey / Yasmin'le Herşeyden Biraz


55 yorum:

  1. O ütopya anahtarlığını ben yirim yirim... :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ^-^ izliyomusun? kimi tutuyosun bak merak ettim *-* Ben Tuncay'ı instagram.com/tuncaykesutopya bu adresten destekliyorum benim hesabım beklerim :D

      Sil
  2. Anam Tuncay kim? Kimi izliyorum? Ay ben yine neye Fransız kaldım yaaa :/ Hep başıma geliyo bu ama yaaa... :(
    Ben ütopyaları çok severim yani öyle bişey sandım. Öylesine bir ütopya anahtarlığı sandım... Ay ne bilim ki... :)))
    Benim bir kitap var, onda ütopyalarla Altın Çağ'ı anlatıyorum... Ordan sempatik geldi bana... :D :D :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahahah koptum ya :D ütopya, tv8deki bir yarışma ya ^-^ Tuncay favorim ondan dedim, kitabın mı vaaar? ismi nee *-*

      Sil
    2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
    3. Yaa inanamıyorum valla çok güzel birşey takip ettiğim bloggerın yazar olması ^-^ Merak ettim valla *-* Seninde ellerine sağlık ozaman ^-^

      Sil
    4. Sağol tatlım... Bak ütopyadan nerelere :)

      Sil
  3. krem çok faydalı gerçekten kışa doğru bir kür olarak uygulayacağım yüzüme..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rahatlıkla kullanabilirsiniz ^-^ Yorumunuz için çok teşekkür ederiiim :*

      Sil
    2. Kesinlikle bende katılıyoru olumlu yorumlara ben iki haftadır kullanıyorum cildim resmen yenilendi göz çevremde ki kaz ayaklarının bile azaldığını hissettim

      Sil
    3. Kesinlikle bende katılıyoru olumlu yorumlara ben iki haftadır kullanıyorum cildim resmen yenilendi göz çevremde ki kaz ayaklarının bile azaldığını hissettim

      Sil
  4. bildiğmiz diğer çeşitleri gibi bepanthol cilt kremide mükemmel. cildimimde kızarıklıklar vardı. hem kızarıklıkları giderdi hemde cildimin kurumasını engelledi.nemlenmesini sağladı. cildim yenilenmiş gibi canlı görünmeye başladı. herkese tavsiye ederim. bepantholla teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tavsiye nizi uyguladım faydası çok gerçekten güzelmiş teşekkür

      Sil
    2. Geç cevap verdiğim için kusuruma bakmayın lütfen, yorumunuzu görünce memnun oldum ^-^

      Sil
  5. bildiğmiz diğer çeşitleri gibi bepanthol cilt kremide mükemmel. cildimimde kızarıklıklar vardı. hem kızarıklıkları giderdi hemde cildimin kurumasını engelledi.nemlenmesini sağladı. cildim yenilenmiş gibi canlı görünmeye başladı. herkese tavsiye ederim. bepantholla teşekkürler.

    YanıtlaSil
  6. yaklaşık 2 yıldır bende her akşam yüzümü temizledikten sonra kullanıyorum.Gerçekten çok memnunum vadettiği her şeyi yerine getiriyor üstelik uygun fiyatlı.En güzel özelliğide ciltte yağlı bir his bırakmıyor.Herkese rahatlıkla tavsiye ederim..

    YanıtlaSil
  7. La Roche Posay almıştım daha önce memnundum da üstelik ama 1.5 ay gibi bir sürede bitirdim neredeyse ve 40 TL öğrenci olduğum için sürekli 40 TL 40 Tl vermek de istemiyorum en iyisi bu kremden bir de ben edineyim :)

    YanıtlaSil
  8. Merhaba. Ben de kremi birkaç aydır kullanıyorum. Kremle tanışmam yan yakıla vıcık vıcık olmayan bir nemlendirici ararken oldu. En başta tereddütlerim vardı ama kullandıktan sonra bütün tereddütlerim ortadan kalktı. Yalnız az önce ünlü bir cilt bakım uzmanı bu kremin günlük nemlendirici krem olarak kullanılamayacağını ve kullanmanın yanlış olduğunu söyledi. Bilmişlik taslamamak için kendisine itiraz etmedim ama şu anda acaba neden öyle dedi, bir kar amacı var mı, diye düşünüyorum. Acaba bu konuda doktor görüşü ne olurdu, diye çok ama çok merak ediyorum ve hatta bir ara gidip dermatoloğa veya cilt bakım doktoruna sorsam mı, diye de düşünüyorum artık. :)

    YanıtlaSil
  9. Merhaba. Ben de kremi birkaç aydır kullanıyorum. Kremle tanışmam yan yakıla vıcık vıcık olmayan bir nemlendirici ararken oldu. En başta tereddütlerim vardı ama kullandıktan sonra bütün tereddütlerim ortadan kalktı. Yalnız az önce ünlü bir cilt bakım uzmanı bu kremin günlük nemlendirici krem olarak kullanılamayacağını ve kullanmanın yanlış olduğunu söyledi. Bilmişlik taslamamak için kendisine itiraz etmedim ama şu anda acaba neden öyle dedi, bir kar amacı var mı, diye düşünüyorum. Acaba bu konuda doktor görüşü ne olurdu, diye çok ama çok merak ediyorum ve hatta bir ara gidip dermatoloğa veya cilt bakım doktoruna sorsam mı, diye de düşünüyorum artık. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geç cevap verdiğim için kusuruma bakmayın lütfen, günlük kullanımda sürekli kullanmaktan dolayı tüy çıkardığını duyup korkmuştum. Malesef doğruluğunu bilmiyorum..

      Sil
    2. Bu krem onaricidir bu yüzden her gün kullanıma uygun değildir çünkü cilt kendi kendini yenilemesi bu kremle yavaşlar arada bırakıp kendini yenilemesini beklemeliyiz:))

      Sil
  10. merhabaa :) bana da bi yakınım tavsiye etti ama iyi gelir mi acaba diye düşünmeden alamadım kendimi benim cildim çok hassas ve kılcal damar çatlakları var yer yer ona da iyi gelir mi bilgisi olan varsa yada başka bi krem önerebilicek olan :( teşekkür ederim şimdiden

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhabalar. yurtdışında çok başarılı ve yaygın olmasına rağmen türkiyeye yeni girmiş bir ürün GLYSOLID markalı kullanmanızı tavsiye ederim faydasını fazlasıyla göreceksiniz emin olabilirsiniz ve benim düşüncem türkiyede bu ürün çok yaygın olarak satılmaya başlanacak ve popüler olacak hatta duyduğum kadarıyla doktor tavsiyesiyle dahi yazılmaya başlanmış.Bepantholdan daha üstün bir ürün kullandıkca farkı göreceksiniz.

      Sil
    2. Bu kremi ben kullandım. Aşırı kuruma ve kızarıklıktan şikayetle gazi üniversitesi hastanesine dermatoloji bölümüne gitmiştim. Doktor glysolid isimli ürünü kullanmamı söyledi. evet türkiyeye yeni girdiği için eczanede bulamamıştım ama gittigidiyorda satışı var. ama şuan eczanelerde varmı bilmiyorum belki vardır.

      Sil
    3. Geç cevap verdiğim için kusuruma bakmayın lütfen, malesef tam olarak bilgim yok. :(

      Sil
  11. Glysolid markalı kremi bende duymuştum Fatma Hanımın bahsettiği gibi cidden çok başarılı bir ürün kullanmayan arkadaşların kullanmasını tavsiye ederim. Şu anda İnternette satılıyor bildiğim kadarıyla.

    YanıtlaSil
  12. Bende bepanthol cok uzun zamandir kullanıyorum cok memnunum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geç cevap verdiğim için kusuruma bakmayın lütfen, yorumunuzu görünce memnun oldum ^-^

      Sil
  13. Bikini ve koltuk alti kararmalari icin bepanthol mu bepanthen mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geç cevap verdiğim için kusuruma bakmayın lütfen, öncelikle kararmaya iyi gelip gelmediği hakkında bir bilgim yok. Ama bepanthol ile bepanthen aynı krem sadece ismi değişti. :)

      Sil
  14. Bepanthol yüze kullanıldığında kıllanma yapar mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geç cevap verdiğim için kusuruma bakmayın lütfen, günlük ve sık kullanımda yaptığını duyup korktum. Ben öyle bir durum gözlemlemedim, doğruluğundanda emin değilim malesef.

      Sil
  15. Benim yuzumde epilasyondan sonra deformasyon kizariklik bide sanki cizikler oluştu panthen plus kullansam olurmu bi zarari olurmu yoksa bu yuz icin olandanmi kullanmak lazim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geç cevap verdiğim için kusuruma bakmayın lütfen, hayır bir zararı olmaz ama bence epilasyondan dolayı olduğu için daha yoğun bir krem kullanmalısınız, yeterli gelmeyeceğini düşünüyorum.

      Sil
    2. Epilasyon sonrasi reaksiyon olusmussa veya hazar medikazol ve bepantol ikisini karistir ve uygula hiçte yenileyici özelliği olduğu için lekeleri acar

      Sil
  16. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  17. Sizin tavsiyenizle başladım harika birşey adeta bir mucize:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geç cevap verdiğim için kusuruma bakmayın lütfen, teşekkür ederim :)

      Sil
  18. Gözünün,altinda kizariklik var bunu önerdiler iyi gelirli acaba pisik gibi duruyor ? 2 senedir var bu bunla onarabilirmiyim ?

    YanıtlaSil
  19. göz altına da kullanabilir miyiz kremi ??

    YanıtlaSil
  20. Bepanthol f vücut losyonu yuzumede sürebilirmiyim acaba

    YanıtlaSil
  21. merhaba benim yüzümde güneşin bıraktığı çiller var :) çilleri azaltmamda yardımcı olabilir mi ?

    YanıtlaSil
  22. Ben göz altı ıcın yıllardır kullanıyorum açıkcası 10 yıldır cok ıyı bır nemlendırıcı tavsıye ederım hatta eşim bile basladı kullanmaya saklıyorum ondan dıyebılırım çabuk bıtırıyor çünkü aramızda 😀😀

    YanıtlaSil
  23. merhaba bepantolun agız yarasında kullanabilecegimiz bir urunu bulunuyormu

    YanıtlaSil
  24. Bebeğim 2 yaşında yüzüne sürsem olur mu?

    YanıtlaSil
  25. bepanthen hakkında gerçekten çok güzel bilgiler vermişsiniz.

    YanıtlaSil
  26. içinde bir çok kimyasal olan bir krem, yüze sürmek mi! ASLA.

    YanıtlaSil

Bumerang - Yazarkafe
back to top