11 Ocak 2017 Çarşamba

Neutrogena Kış Aşkı Parfümlü El Kremi

Neutrogena Kış Aşkı Parfümlü El Kremi

Herkese merhaba! ^-^ Bugün, kış aylarında kullanabileceğimiz adından belli olan Neutrogena Kış Aşkı El Kreminden bahsedeceğim. Benim ellerim genelde bir anda kurur ( Öyle bi hale gelir ki ne olduğumu şaşırırım yani, kaskatı olabiliyor. ) ve bu kuruluğu toparlamak zaman alır. Burada düzenli olarak el kremi kullanmayan biri olarak ben suçluyum tabi kremler değil. ^-^ Her kremden bu toparlanmanın kısa sürmesini bekliyorum birde üstüne üstlük. ^-^ Bakalım bu kış aşkı kremi ne kadar etkili olmuş bende...

Neutrogena Kış Aşkı Parfümlü El Kremi

Elime sürdüğümde hemen emiliyor, yapış yapış bir his bırakmıyor. Ellerim hakikaten pamuk gibi oluyor, hissettiriyor. Normal günlük kullanım için fazlasıyla yoğun bir bakım sağladığını düşünüyorum, hakikaten kış içinde. Ama gelin görin ki tabi ki o fazla kurumuş bölgelere bi anda iyi yapıcak bir etkisi olmadı (tabi ki sürdüğünüzde iyi geldiğini gözlemliyorsunuz,, kısa vadeli bir rahatlama olduğu doğru.) , böyle bir etkide beklememek lazım gerçi çünkü bunu sağlayan bir krem kullanmadım henüz( Gerçi etiketinde yazdığına göre öyle bir beklentiye girmiştim ben ^o^). Hatta şuana kadar kullandığım el kremleri arasında o fazla kuru bölgeleri en hızlı tedavi eden krem diyebilirim bu krem için. Birkaç gün sürekli sürdükçe ellerimin fazla kurumuş durumunu kurtardı. Yoğun, vazelimsi bir yapısı var. Bendeki parfümlü seridenmiş, rahatsız edici yoğun bir kokusu yok. Hatta hafif ve hoş diyebilirim.

Neutrogena Kış Aşkı Parfümlü El Kremi

Kısacası benim çok memnun kaldığım ve genelde diğer kremlerle uğraşmayıp direk kullandığım krem diyebilirim bu krem için. Evet, kış için yoğun bakımı sağlayan bir krem dolayısyla rahatlıkla önerebilirim. Fiyatı sanırım 10tl idi.

Neutrogena Kış Aşkı Parfümlü El Kremi

Yazılarımı beğeniyorsanız ve kaçırmak istemiyorsanız sağ taraftaki bu siteye katılın butonuna veya buraya tıklayın.  :)Bu yazı hakkındaki yorumlarınızı,görüşlerinizi, sorularınızı merakla bekliyorum. :)
(Fotoğraflar bana aittir!)

Bana Ulaşabileceğiniz Başka Adresler;
FACEBOOK için :
facebook.com/sanatinsaklisirlari
TWITTER için :
twitter.com/YasminDelrey
INSTAGRAM için :
Instagram.com/sanatinsaklisirlari
GOOGLE PLUS için : plus.google.com/u/0/+YasminDelRey/posts
GMAİL için : yasmindelrey@gmail.com
YOUTUBE KANALI için : http://www.youtube.com/channel/UCjTzVEOKxVttOkDgB1nXaqg


Sevgilerle Yasmin / Sanatın Saklı Sırları


4 yorum:

  1. Neutrogena el kremleri başarılı. Paylaşım için teşekkür ederim. Bloguma beklerim sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen bende sevdim ^-^ Okuduğunuz için ben teşekkür ederim, tabi gelirim ^-^

      Sil
  2. El kremlerini seviyorum bu markanın. Tesekkurler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende sevdim ^-^ Okuduğunuz için ben teşekkür ederim ^-^

      Sil

Bumerang - Yazarkafe
back to top