29 Eylül 2015 Salı

Hayal Edenlerden misiniz? Umut Edenlerden misiniz? Hayal ve Umut Kavramı Hakkında;

Hayal Edenlerden misiniz? Umut Edenlerden misiniz? Hayal ve Umut Kavramı Hakkında; fener

Hayallerimiz ne kadar büyükler? Yeterince büyük hayallerimiz mi var yoksa sadece hayallerimizde görebilicek büyüklükteler mi? Hayata hep mantık çerçevesinde oldukça "gerçekçi" yaklaşmışımdır. Tabi kimi şeyler hariç. Hayallerimiz mesela... Çocuk dediğin büyük hayaller kurar, gerçekleşme olanağı olmasa bile büyüttükçe büyütür, e zaten adı üstünde hayaldir. Ama bazen öyle hayaller kurarsın ki olmasını,gerçekleşmesini istediğin... Ama işte onlar genelde gerçekleşmeyeceklerdendir, hayal olarak kalır.

Hayal Edenlerden misiniz? Umut Edenlerden misiniz? Hayal ve Umut Kavramı Hakkında; makaron

 Sen ki, olası bir hayalin varsa eğer, gerçekçidir, mantıklıdır, olabilme şansı vardır ama o artık hayal değildir. Umuttur... Büyümüşsündür, olgunlaşmışsındır yada... Hep hayaller kurardım küçükken ama sanki olgunlaşmıştım, her ne itmişti bu duruma beni hiç bilmem. Garipserdim uçuk hayaller kuranı, ben mi gariptim yoksa onlar mı bilmem... Yada gariplikle alakası yoktu bunun, karakter meselesiydi bir nevi. Hep çocuktum ama sanki erken büyümüştüm, erken gelişmişti düşüncelerim,karakterim. Enteresandır ki beni bu duruma iten birşey olduğunu sanmıyorum, çözemiyorumda aynı zamanda. Belkide çok normaldir kim bilir? 

Hayal Edenlerden misiniz? Umut Edenlerden misiniz? Hayal ve Umut Kavramı Hakkında; sabahattin ali

Ben hiç doktor olmak istemedim, ne pilot ne öğretmen ne de avukat. Ben 'bilemeyenler' dendim. Tek şeyi bilirdim, oda matematiği çokça sevmemdi, e o zamanlar pek bi meslek bilgim olmadığından matematikle ilgili bir meslek düşünüp dururdum. Hayır ben küçük düşünenlerden yada amaçsızlardan değildim. Gerçekleşecek gözüyle baktığım uçuk hayaller kurmamam benim küçük düşündüğüm anlamına gelmezdi. Evet, hiç birşey imkansız değildir diyeceksiniz biliyorum ama belki senin imkansızların vardır. Benim ve herkesde olduğu gibi, herkesin herşeye kapasitesi yetemeyeceği gibi. Sihirli güçlerimiz yok çünkü, istediğimiz herşey olsun. 

Hayal Edenlerden misiniz? Umut Edenlerden misiniz? Hayal ve Umut Kavramı Hakkında; salyangoz

"Ne olmak istiyorsun?" Diye sorduklarında herkes doktor,avukat,pilot yada ögretmen olmak isterdi. Doktor,avukat,pilot vs. demeyince garipserlerdi insanlar, küçümser gibi bir mimik takınırlardı, sanki her doktor,avukat olmak istiyorum diyenler doktor,avukat olabiliyormuş gibi! Aa pardon, artık herkesin olabildiği birşeyi nedendir bu kadar yükselttim? Doğru oda var... Hiç birşeyin kıymeti eskisi kadar değil, evet bunu ben 96 doğumlu biri olarak ben diyorum. Herneyse, hayaller diyorduk... 

Hayal Edenlerden misiniz? Umut Edenlerden misiniz? Hayal ve Umut Kavramı Hakkında; kedi

Çevremde kapasitesini bildiğim ama kendi yapabiliceğinden çok ilerde hatta zirvede şeyler isteyenler gördüm, bildiğiniz 'olamayacak' şeylerden yani ama nedendir bilinmez inanırdı insanlar, belkide kandırırlardı kendilerini kim bilir? Sanırım onları hiç anlayamayacağım... En basitinden bir örnek vereceksem eğer; 500 puan üzerinden değerlendirilen bir sınavda sallıyorum 200 puan yapan birinin 500 puan yapabileceğine inanıp 500 puanlık bi yer istemesi gibi birşey. Hayır, olamayacak birşey değil bir insan için, ama insanın karakteri belli kapasitesi belli. Kimin yapıp yapmayacağı bariz belli olur eğer tanıyorsan. Her baba yiğidin harcı değildir mishali... 

Hayal Edenlerden misiniz? Umut Edenlerden misiniz? Hayal ve Umut Kavramı Hakkında; sabahattin ali

İşte bahsettiğim şeyde bunun gibidir ki; insanlar kurduğu hayallerin gerçekçiliğini düşünmeden hareket ederler, kendilerini inandırırlar,kandırırlar ve gerçekleşmediğinde hüsrana uğrarlar. İnsan bilmez mi kendini? Olup olamayacak şeyleri? Hadi çocuktun belki ozamanlar ama ya şimdi? Yetişkin bir bireysin sen... Bu hayallerin ciddi ciddi olabiliceğini saf oldukları için inanıyorlar mıydı yoksa? Cümlelerim tükendi doğrusu. Yoksa 'hayal' dediğimiz şey hakikaten olmayacak şeyleri düsünüp; olacağını düşünmemiz ve inanmamız mıydı? Hiç olamayacağını bile bile 'hayal' lerdeki gibi... Evet doğru, öyleyse mantık çerçevesinde düşünmek hayal değildi, umuttu. Peki bu insanlar neden umut etmiyorduda hayallerin peşine düşüp hüsrana uğratıyorlardı kendilerini bile bile. İşte ben bunu anlamıyorum, küçükkende anlamıyordum, çocuk olmama rağmen biliyordum kendimi, çevremi bile ki; kendini bilmiyenleri bile. Belki de iyi bir gözlemciyimdir, insanları kendilerinden önce tanımak ne kadar olası bilinmez.Olası 'Hayal' dediğim 'umut' umu küçümsemeleri beni öylesine incitiyordu ki, ne var yani? Sizin gibi uçuk hayaller kurup hüsrana mı uğrayayım, bir de kesin olucakmış gibi insanların özgüven patlamasını hiç anlamıyorum, içimden 'Benle dalga mı geçiyorsun?' Demeden edemiyorum, ne demişler? Unutma evlat, hayallerin ne kadar büyük olursa hayal kırıklıkların da o kadar gürültülü olur. 

Hayal Edenlerden misiniz? Umut Edenlerden misiniz? Hayal ve Umut Kavramı Hakkında; deniz

Küçükken çocuktunuz, ama şimdi gercekçi düşünmenin, umut etmenin vakti gelmedi mi? Yoksa olası hayaller mi demeliydim? Sahi, size göre hayal ve umut kavramı nerede yer alıyor? Hayaller hakikaten gerçekleşmesini isteyip gerçekleşmeyen şeyler değil midir? "Hayal" kelimesi çok geniş bir kavram, herkes uçsuz bucaksız hayaller kurar, hayal gücümüz kuvvetlidir ama bahsettiğim şey bu degil, sadece bu anlattığım yönden düşünürseniz eğer, siz umut etmiyor musunuz? Tamam kabul ediyorum belki erken umut etmeye başlamış olabilirim ama olması gerekende bu değil mi sizce? Yoksa saçmalıyor muyum, umut kelimesini hayal kelimesi ile bağdaştırarak? Peki ya siz, hayal edenlerden misiniz? Umut edenlerden mi?

Doğrusu; bi edit yapmak gerekirsem eğer, hepimiz hayal kuruyoruz evet bunda bir sıkıntı yok ama kendimizi hayal ürünlerine kaptırmak değilde kendimizi umutlarımıza yöneltmemiz gerek bir yaştan sonra. Bu kadar saf olma diyesim geliyor kimi zaman karşı tarafa... Ama olmuyor tabi diyemiyorsun. Ucu açık bir konu olduğunu düşündüğüm bu konu bir yaz günü düşüncelerime kapılıp birşeyler yazarken defterime, aklıma geldi ve hemen bloğumu açıp yazmaya başladım.

Ben kafamda hayaller kurarım evet ama konu gerçeklik payına gelirse eğer gerçeklik payını düşünmeden hayallere kapılıp hüsrana uğramaktansa, umut etmeyi tercih ederim.

Yalnış mıyım? Her türlü eleştri ve yorumu heyecanla bekliyorum, bir an önce yazdıklarınızı okuyup cevaplamak için sabırsızlanıyorum, siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında? ... ^-^

Yazılarımı beğeniyorsanız ve kaçırmak istemiyorsanız sağ taraftaki bu siteye katılın butonuna veya buraya tıklayın.  :)Bu yazı hakkındaki yorumlarınızı,görüşlerinizi, sorularınızı merakla bekliyorum. :)


Bana Ulaşabileceğiniz Başka Adresler;
FACEBOOK için :
facebook.com/sanatinsaklisirlari
TWITTER için :
twitter.com/YasminDelrey
INSTAGRAM için :
Instagram.com/sanatinsaklisirlari
GOOGLE PLUS için : plus.google.com/u/0/+YasminDelRey/posts
GMAİL için : yasmindelrey@gmail.com
YOUTUBE KANALI için : http://www.youtube.com/channel/UCjTzVEOKxVttOkDgB1nXaqg


Sevgilerle Yasmin DelRey / Yasmin'le Herşeyden Biraz



22 Eylül 2015 Salı

Oksizinc Parabensiz Balık Yağlı Çinko Oksit Kremi

Oksizinc Parabensiz Balık Yağlı Çinko Oksit Krem

Herkese merhabaa, şimdiden hayırlı bayramlar! ^-^ Bugün, bloğumda en çok tıklanan ve en çok merak edilen, çok kişi tarafından keşfedilmemiş olan ama çok faydalı olan Çinko Oksit Kremin Parabensiz olanını aldım, uzun süre kullandım ve artık anlatmaya hazırım. Çok tıklanan dediğim yazım Dermolife markasının parabenli Çinko Oksit Kremidir, okumak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz. Parabenli olduğu için kullanmayı bıraktım ve parabensiz olanını araştırdım ve sonunda Oksizinc markasına ulaştım. Bu iki ürünün karşılaştırmasını bir süre sonra yapacağım. ^-^

Oksizinc Parabensiz Balık Yağlı Çinko Oksit Krem

Oksizinc markasının Çinko Oksit Kremi nin içeriğinde natürel balık yağıda yer alıyor, 40 gram içerisinde %40 çinko oksit içeriyor ve üstelik parabensiz. Eczaneden 10 tl civarında bir fiyata aldım.

Oksizinc Parabensiz Balık Yağlı Çinko Oksit Krem

Çinko Oksit kremin faydaları zaten anlatmakla bitmiyor, faydalarını aşağılarda sizlerle paylaşıcam ama öncelikle kendi düşüncelerime,yorumlarıma gelelim.

Oksizinc Parabensiz Balık Yağlı Çinko Oksit Krem

İçeriğinde balık yağı olduğu için kendimce feci kokuyor, özellikle yazın yağ üstte toplanıyor. Kremle yağı bir şekilde karıştırmaya çalışıyorum sonra sürüyorum, aksi taktirde kremin üstünde yağ yüzüyor ama bu sadece çok sıcak ve kullanmadığım bi süre aynı şekilde hep kaldığı için yani tüpü baş aşağı koyduğumdan dolayı oldu yani normalde kullandığınız sürece böyle bir sorun olacağını sanmıyorum baş aşağı koyup unutmayın yeter ^-^. Krem yoğun bir kıvamda, aldığınız herhangi bir miktarı bekletmeden dağıtmak, yüzünüze dağılımı kolaylaştıracaktır eğer ağır davranıp kremi biraz açıkta bekletirseniz yüzünüze ne rahat dağılır nede eşit dağılmış olur. 

Oksizinc Parabensiz Balık Yağlı Çinko Oksit Krem

Yüzü çok güzel nemlendiriyor, sürdüğünüzde sanki bi koruma tabakası varmış gibi hissediyorsunuz. Bu kremin bu kadar çok sevilmesinin nedenlerinin en başında yüzde porselen etkisi yaratması gelir. Yani yüzü beyazlaştırarak,pürüzsüz bir hale getirmekte. Sürdüğünüz miktara bağlı olarak yüzünüzün rengini beyazlaştırıyor. Pürüzsüzden kastım ise kimi pütürlüklere ve sivilcelere iyi geliyor, sanki kurutuyor. Zaten katı bir yapısı var, içinde balık yağı olmasa çok daha katı olurdu ve dağılmasi daha zor olurdu. Şahsen ben sivilcilerimi kurutmak için sadece sivilcelerin üstüne sürdüğümde oluyor.

Oksizinc Parabensiz Balık Yağlı Çinko Oksit Krem

Yukarıda ve aşağıdaki fotoğraflar kremin içinden çıkan kagıttır. Ben bu kremi nemlendirici olarak kullanıyorum ama günlük olarak değil vede sivilceler için kullanıyorum. Cildimin nemlendiriciye en çok ihtiyacı olduğu zaman ilk koşup kullandığım krem bu, genelde gece yatmadan önce sürüyorum. Sabah kalktığımda kremi hala yüzümde hissediyorum, yıkarkende belli oluyor zaten içerisinde balık yağı olduğü için kolay kolay çıkmıyor. Ama cildim o kadar pamuk gibi ve görünümü parlak ve canlı oluyor ki anlatamam, sanki çok sağlıklıymış gibi oluyor bu da beni mutlu ediyor. Bazıları bunu maske olarak haftada 1 kullanıyor, 20dk bekledikten sonra soda ile çıkarıyormuş, bence böyle yapacağınıza yatarken sürünki tüm gece etki etsin, çıkarmasıda daha kolay olacaktır.

Oksizinc Parabensiz Balık Yağlı Çinko Oksit Krem

Unuttuğum bişey yoktur inşallah valla çok memnunum sizlerede çok tavsiye ederim.

Gelelim Çinko Oksit Kreminin Faydalarına;

  • Omega 3 yağ asitleri açısından zengin olan balık yağı, cildin daha pürüzsüz ve parlak görünmesini sağlar.
  • Ergenlik döneminde oluşan sivilce problemlerini azaltır.
  • Cildin nemli kalmasına yardımcı olarak cilt kuruluğunu engeller.
  • Düzenli ve belirli dozda alınan balık yağı, cildin daha genç, diri ve canlı görünmesine yardımcı olur.
  • Balık yağı, aynı zamanda cildi selülit, kaşıntı, sedef, çatlaklar leke, cilt kanseri, döküntü, egzama, mantar vb. cilt hastalıklarından korur. Her türlü alerjik cilt hastalıklarına karşı etkilidir.
  • Serbest radikallerle savaşarak yaşlanma etkilerini geciktirir.
  • Hücre yenileme etkisi ile cildi güzelleştirir.
  • Çil ve leke oluşumunu engeller. Cilt rengini güzelleştirir.
  • Güneş yanığını önlemeye yardımcı olur.
  • Nasır oluşumunu önlemede etkilidir.
  • Ciltteki iltihabı gidermeye yardımcı olur.
  • Balık yağı, dozajı aşmamak koşuluyla her cilt tipinde güvenle kullanılabilir.
Cildin yanı sıra saçlar için de faydalı olan balık yağı, saçların parlak ve hacimli görünmesini sağlar, saç köklerini besleyerek saç dökülmelerini yavaşlatır. Saçın hızlı uzamasına yardımcı olur.
Oksizinc Parabensiz Balık Yağlı Çinko Oksit Krem
  • Cildin güzelleşmesini sağlar
  • Yüzünüzün gençleşmesini sağlar.
  • Sivilceleri kurutur
  • Çinko, cildin yenilenmesini ve onarılmasını sağlayan kolajen oluşumunda etkilidir.
  • Yaraların hızlıca geçmesini sağlar.
  • Güneşin ultraviyole ışınları etkin bir şekilde engeller Çinko oksiti sürüp dışarı çıkıp hem güneşin zararlı ışıklarından korunursunuz hemde güzel olursunuz .
  • Uçukları hafifletir.
  • Güneş lekelerini yok eder.
  • Cilt tonunu eşitler.
  • Yıpranmış,matlaşmış ve kırışmış ciltler veya sivilce akne yanık ameliyat izleri taşıyan ciltleri gençleştirmek ,pürüzsüzleştirmek ve taze doku üretimini tetikleyerek cildin yenilenmesini sağlıyor.
  • El yüz çatlaklarında tahrişlerde kullanılır. 
  • İnce bir tabaka halinde uygulandığında cildin su kaybetmesini önler. 
  • Yazın güneş, kışın da soğuk yanıklarına karşı koruyucudur.
  • Kızarıklıkları geçirir
  • Cildin erken yaşlanmasını önleyen anti-oksidan özellikler taşır
  • Tahriş dermatit , egzama ve sedef hastalığı , kılcal damar tedavisinde kullanılır.
  • Çinko oksit, kaşıntı, döküntü ve, pişik gibi nemli cilt hastalıkları için yardımcı olur.
  • Cilt kanserini önler.
  • Cilde güzel bir beyazlık verir
  • Hücre yenileyicidir
  • Akneye düşmandır. Akneye karşı da çok etkili bir mineraldir, A vitamininin kimyasal bileşimini harekete geçirir ve mikrop öldürücü etkisi akne sivilcelerinin kaybolmasını sağlar. 

Oksizinc Parabensiz Balık Yağlı Çinko Oksit Krem

İşte benim Parabensiz Balık Yağlı Oksizinc Çinko Oksit Krem yazım,yorumlarım böyleydi. Umarım beğenmişsinizdir, kullandıysanız veya her türlü düşünceniz için yorumlarınızı bekliyorum. ^-^ 

Yazılarımı beğeniyorsanız ve kaçırmak istemiyorsanız sağ taraftaki bu siteye katılın butonuna veya buraya tıklayın.  :)Bu yazı hakkındaki yorumlarınızı,görüşlerinizi, sorularınızı merakla bekliyorum. :)


Bana Ulaşabileceğiniz Başka Adresler;
FACEBOOK için :
facebook.com/sanatinsaklisirlari
TWITTER için :
twitter.com/YasminDelrey
INSTAGRAM için :
Instagram.com/sanatinsaklisirlari
GOOGLE PLUS için : plus.google.com/u/0/+YasminDelRey/posts
GMAİL için : yasmindelrey@gmail.com
YOUTUBE KANALI için : http://www.youtube.com/channel/UCjTzVEOKxVttOkDgB1nXaqg


Sevgilerle Yasmin DelRey / Yasmin'le Herşeyden Biraz




13 Eylül 2015 Pazar

Ünlü Marka The Balm'ın Yeni Ürünleri Türkiye'de

Farklı ürün içeriklerinin yanı sıra neşeli ve esprili tasarımları ile dikkat çeken The Balm’ın Türkiye’deki ürün gamı genişliyor. The Balm’ın yeni ürünleri Meet Matt(E) Hughes kalıcı ruj, Mr. Write Now Eyeliner göz kalemi ve Voyage Makyaj Paleti Gratis’lerde satışa sunuldu.


The Balm






Amerika’nın en ünlü ve sıradışı markaları arasında yer alan ve Türkiye’ye geldiği ilk günden itibaren kendisine özel bir müşteri kitlesi yaratan The Balm’ın yeni ürünleri Gratis mağazalarındaki yerlerini aldı.

The Balm meet matte hughes

The Balm Meet Matt(E) Hughes 
 The Balm’ın yeni ürünleri arasında yer alan The Balm Meet Matt(E) Hughes kalıcı ruj, kısa sürede kuruyup 8 saate varan kalıcılığı garanti ediyor. Kadifemsi bir etki sağlayan The Balm Meet Matt(E) Hughes vanilya aroması ve nane ferahlığı ile çekici dudaklar için vazgeçilmez ürünler arasındaki yerini almaya hazırlanıyor. Renk yoğunluğu ile dikkat çeken The Balm Meet Matt(E) Hughes 8 farklı renk seçeneğine ve 34,90 TL satış fiyatına sahip.





The Balm Mr. write now


The Balm Mr. Write Now Eyeliner

The Balm Mr. Write Now Eyeliner göz kalemi ise kolay sürülebilirliği, bulaşmayan kremsi yapısı ve kalıcılığı ile dikkat çekiyor. The Balm Mr. Write Now Eyeliner’ın asansörlü yapısı ise ürünün pratik kullanımını kolaylaştırıyor. 7 farklı renk seçeneğine sahip olan The Balm Mr. Write Now Eyeliner 34,90 TL’den satışa sunuldu.


The Balm Voyage palette 2


The Balm Voyage Makyaj Paleti

The Balm Voyage Makyaj Paleti 9 adet far, 2 adet toz allık, 1 adet bronzlaştırıcı, 1 adet luminizer, 2 adet ruj ve allık olarak kullanılabilen renklendirici içeriyor. The Balm Voyage Makyaj Paleti içerisinde yer alan farlar hem kuru hem de ıslak kullanıma uygunluğu ile günlük ve gece makyajlarında kullanılabiliyor.  Özellikle seyahate çıkarken tüm makyaj ihtiyacını karşılayabilecek olan The Balm Voyage Makyaj Paleti 79,90 TL’lik satış fiyatına sahip.


The Balm



Gratis Kart
Gratis; sektöründe bir ilke daha imza atarak, müşterilerine tüm alışverişlerinde avantaj sağlayacak Gratis Kart’ı “Size Güzel Bakan Kart” sloganı ile hayata geçirdi. Gratis Kart, Türkiye genelinde yer alan tüm Gratis’lerden ücretsiz olarak alınabiliyor. Yapılan her alışverişten puan toplatarak ve indirimlerden yararlandırarak avantaj sağlayacak olan Gratis Kart, sunacağı sürprizler ve hediyeler ile de sürekli şaşırtacak. Gratis Kart aynı zamanda kişinin alışveriş eğilimlerine göre kişiye özel avantajlar da sunacak.

Şahsen ben Kurban Bayramı indiriminde eğer indirime girerlerde, mat rujun nude veya kırmızı olanını, göz kaleminin ten rengi olanından almayı tercih edicem, siz ?

Yazılarımı beğeniyorsanız ve kaçırmak istemiyorsanız sağ taraftaki bu siteye katılın butonuna veya buraya tıklayın :)Bu yazı hakkındaki yorumlarınızı,görüşlerinizi, sorularınızı merakla bekliyorum. :)

Bana Ulaşabileceğiniz Başka Adresler;
TWITTER için :
twitter.com/YasminDelrey
INSTAGRAM için :
Instagram.com/sanatinsaklisirlari
GOOGLE PLUS için : plus.google.com/u/0/+YasminDelRey/posts
GMAİL için : yasmindelrey@gmail.com
YOUTUBE KANALI için : http://www.youtube.com/channel/UCjTzVEOKxVttOkDgB1nXaqg

Sevgilerle Yasmin DelRey / Yasmin'le Herşeyden Biraz

3 Eylül 2015 Perşembe

PANTENE ALTIN KELEBEK ÖDÜLLERİ’NE GERİ SAYIM HEYECANI BAŞLADI!

Televizyon ve müzik dünyasının en iyilerinin ödüllendirildiği Altın Kelebek Ödülleri, bu kez Pantene sponsorluğunda organize ediliyor. 42.’si düzenlenecek olan Pantene Altın Kelebek Ödülleri, bu yıl da sanat camiasının önemli isimlerini bir araya getirecek. Kırmızı Halı’dan sahneye kadarki süreçte sürprizlerin yaşanacağı, yıldızlar geçidine dönüşecek olan tören, birçok yeniliğe ve ilklere de ev sahipliği yapacak.
Yıldızı Parlayanlar onlar oldu
Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nde bu yıl yeni bir kategori daha var: “Pantene Yıldızı Parlayanlar”. Senelerdir saç bakımına getirdiği yeniliklerle Türkiye’de ve dünyada öne çıkan Pantene, bu özel gece için ise Türkiye’nin yıldızı parlayan genç isimlerine eşlik ediyor olacak. 42 yıllık Altın Kelebek tarihinde bu yıl ilk kez verilecek “Pantene Yıldızı Parlayanlar” ödülünün sahipleri Hande Erçel, Bensu Soral ve Nilay Deniz oldu.
Gecenin yıldızı sen ol, Pantene saçının farkını kırmızı halıda da göster! 
42. Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nde televizyon ve müzik dünyasının en iyileri senin vereceğin oylarla parlayacak! www.pantenealtinkelebekodulleri.com’a gir ve sen de en sevdiğin sanatçılara oyunu ver. Ayrıca “benim de saçlarım güçlü ve sağlıklı görünüyor” diyorsan, “Gecenin Yıldızı Ol” kısmına başvur. Kişisel bilgilerini gir ve fotoğrafını yükle. Pantene Altın Kelebek Özel Jürisi’nin seçimleriyle bu büyülü gecede benzersiz deneyimler yaşayacak 15 şanslı kişiden biri de sen ol! Üstelik kendini bir yıldız gibi hissedeceğin gecede, sahne arkasında yıldızların heyecanına tanık olma ve en sevdiğin sanatçıya sahnede ödülünü verme şansı yakala. Pantene saçının farkını kırmızı halıda da göster!
Bu heyecanı kaçırma!
Vuslat Doğan Sabancı, Hürriyet, Kanal D ve Pantene’in ev sahipliği yapacağı Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni, 4 Ekim Pazar akşamı Kanal D’den canlı olarak yayınlanacak.
www.pantenealtinkelebekodulleri.com
#pantenealtınkelebek
Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni’nin tanıtım filmi  ve kamera arkası görüntüleri için tıkla.

Bir boomads advertorial içeriğidir.
Bumerang - Yazarkafe
back to top