28 Aralık 2015 Pazartesi

Sade Yılbaşı Göz Makyajı / Yeni Yıl Makyajı #2

Sade Yılbaşı Göz Makyajı / Yeni Yıl Makyajı #2

Herkese, finalimin kötü geçtiği bu sendromlu pazartesiden merhabaa! *-* Bugün sizlere, yılbaşında kullanabileceğiniz ve bence yılbaşı için sade kaçan bu göz makyajımı göstereceğim.

Sade Yılbaşı Göz Makyajı / Yeni Yıl Makyajı #2

Koyu tonlar kullanmamakla beraber yılbaşına uygun bir göz makyajı olabilsin diye W7 In The Nude far paletindeki simli farkları kullandım. Tabi ki bunun yerine koyu tonlarda mat bir gö makyajıda tercih edebilirdim, eğer yetişirse onuda sizlrle paylaşmak isterim. ^-^

Simli tanecikleri bu kadar belli olmasaydı yani kısacası simli değilde mat far kullanmış olsaydım bu makyajı, günlük makyaj diye kullanırdım. Ama simleri epey büyük ve belli olduğu için yılbaşına uygun gördüm.

Sade Yılbaşı Göz Makyajı / Yeni Yıl Makyajı #2

Göz altıma Essence'in göz bazını kullandıktan sonra göz altı morluklarımı kapamak için Loreal Paris'in True Match serisinden en koyu olan rengini göz altlarıma uyguladım. Kaş kemiğime ise aydınlık durması için benim tenimden açık tonda olan Note'un concealer'ı olan 4 numaralı kapatıcıyı uyguladım,

Sade Yılbaşı Göz Makyajı / Yeni Yıl Makyajı #2

Öncelikle far paletimdeki en açık ton olan mat ten rengini tüm göz kapağıma sürdüm, ardından kahve tonlarındaki simli nude rengi crease bölgeme uyguladım. Son olarakta göz kapağımın dışına, far paletindeki en koyu ve simli olan bordomsu kahverengini uyguladım. Göz pınarıma ve göz altımın yarısına kadar içine ve dışına Essence'in beyaz göz kalemini uyguladım. Ardından Maybelline'in siyah göz kalemini göz altımın yarısına kadar dıştan içe doğru içine ve dışına uygulayıp, dışından Sephora'nın eyelinerı ile üzerinden geçtim, Sephora'nın eyelinerını göz kapağımın yarısından ince bir şekilde başlayıp kuyruklu bir şekilde çektim. Maskara olarak Max Factor'un Wild Mega Voluma adlı maskarasını çift kez uyguladım.

Sade Yılbaşı Göz Makyajı / Yeni Yıl Makyajı #2

İşte benim Sade yılbaşı göz makyajım bu şekildeydi, şahsen ben bu makyajın altına ruj olarak vişne çürüğü ve ya bordo gibi koyu bir ruj tercih ederdim ki göz makyajının sadeliğini ruj tamamlasın. ^-^ Ee siz nasıl buldunuz?

Mutlu haftalar.. :*

Yazılarımı beğeniyorsanız ve kaçırmak istemiyorsanız sağ taraftaki bu siteye katılın butonuna veya buraya tıklayın.  :)Bu yazı hakkındaki yorumlarınızı,görüşlerinizi, sorularınızı merakla bekliyorum. :)

Şimdiden mutlu haftalaaar... :*



Bana Ulaşabileceğiniz Başka Adresler;
FACEBOOK için :
facebook.com/sanatinsaklisirlari
TWITTER için :
twitter.com/YasminDelrey
INSTAGRAM için :
Instagram.com/sanatinsaklisirlari
GOOGLE PLUS için : plus.google.com/u/0/+YasminDelRey/posts
GMAİL için : yasmindelrey@gmail.com
YOUTUBE KANALI için : http://www.youtube.com/channel/UCjTzVEOKxVttOkDgB1nXaqg


Sevgilerle Yasmin / Yasmin'le Herşeyden Biraz


6 yorum:

  1. Göz yapın çok hoşuma gidiyor canım senin, maşallah :) Bu arada kafana takma çok, halledersin yeni yıla bu sendromla girme,düzeltirsin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaa çok sevindim çok teşekkür ederiim ^-^ İnşallah valla öyle ümit ediyorum ^o^

      Sil
  2. çok güzel olmuş zaten simli makyaja normalde bile bayılırım tam yılbaşına uygun bence..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenmene ve uygun bulmana çok sevindim valla ^-^

      Sil

Bumerang - Yazarkafe
back to top