8 Kasım 2015 Pazar

İçimden Gelenler - Planlar - Bendeki Durumlar

İçimden Gelenler - Planlar - Bendeki Durumlar - Fotoğraf Bana aittir

Son günlerde odamdan hiç çıkmıyorum, eskiden odama sadece yatmak için girerdim ama şimdi her ne değişti ise bilmiyorum tüm günüm bu küçük odamda geçiyor. Hiç çıkmıyorum bile denilebilir. Bazen alıyorum defterimi yazıyorum içimdekileri, sonra sen geliyorsun aklıma... Her kim geliyorsa yazıyorum o kişiye yakışır bir şiir. Ardından bloğuma girip yayınlarımı hazırlıyorum, deli gibi dizi izliyorum aralıksız. Evet, eğer arkadaşlarımla buluşmazsam normalde hafta sonu tatilim tam olarak bu şekilde geçiyor.

İçimden Gelenler - Planlar - Bendeki Durumlar - Fotoğraf Bana aittir

İçimden hiç ders çalışmak gelmiyor, okula gidiyorum ama dersleri pek dinlediğim söylenemez. Başını bi hayli kaçırdığım için toparlanmam gerek ve vizeler geldi çattı. 1 tanesine girdim bile ve bana attığı tokattan sonra bugün ilk defa masama oturup ders çalıştım. Güzeldi. İsteyerek oturup birşeyleri anlamaya çalışmak mutlu hissettirdi. Ama o kadar eksiğim varki anlatsam... Anlatmasam daha iyi yani o kadar çok.

İçimden Gelenler - Planlar - Bendeki Durumlar - Fotoğraf Bana aittir

Çok güzel kitaplar aldım, mutluluktan uçuyorum benim oldukları için ve okumak içinde sabırsızlanıyorum ama içimde okumamı engelleyen bir his var sanki. Neden bilmem yoksa şu saçma vicdan meselesi mi? Sizede oluyor mu? Bu kitabı okuyacağıma sınavı yaklaşan derse çalışırım daha iyi. Sonuç: ne derse çalışmış oluyorum nede kitap okumuş oluyorum. Genelde böyle vicdan yaptığımdan okuyasım kaçıyor ve buda benim sinirimi bozuyor. Heleki sınavlar daha çok yaklaştıkça daha çok okuyasım geliyor ama bir okadar okuyamıyorum.

İçimden Gelenler - Planlar - Bendeki Durumlar - Fotoğraf Bana aittir

Neyse... Bu aralar içim çok dolu... Bloğuma girince neşe sarıyor sanki içimi, ne bileyim böyle bi umut gibi. Yani yazılarımın daha çok kişiye ulaşması beni çok mutlu ediyor, en güzel yanlarından biri ise aldığım yorumlar... Sanki sizi uzun zamandır tanıyomuşum gibi yakın geliyorsunuz, buda bana huzur veriyor sanki. Bir gün umuyorum hayalimdeki şiir kitabımı çıkarırım, vede burada bloğumda sizlerle paylaşırım. Ozaman, fikirlerinizi almak çok isterim mesela. Yorumlarınızı çok merak ediyorum.

İçimden Gelenler - Planlar - Bendeki Durumlar - Fotoğraf Bana aittir

Şu günlerde etkinlik araştırması yapıyorum, ne bileyim tiyatro,sergi,müze... Farklı şeyler denemek, gitmediğim yerlere gitmek,birşey öğrenmek istiyorum. Bu aralar seramiğe taktım, kurslarını araştırıyorum. Tabiki bunlar para demek, kafama göre rahat harcayabilmem için rahat bi işe girmek istiyorum. Hani mesela hafta belki 1 gün olan stand işleri... En azından bi etkinliği karşılar... Aynı zamanda geleceğim için (cv için) sertifika verebilecek seminerlere katılmak istiyorum,araştırıyorum. İstanbulda herhangi bi üniversitede böyle bi seminerden haberiniz varsa lütfen banada söyleyin. ^-^ Kendimi geliştirmek istiyorum.

İçimden Gelenler - Planlar - Bendeki Durumlar - Fotoğraf Bana aittir

İsteklerim çok, herkes gibi aslında. Bakalım azmin sonucunda ulaşılan başarıyı ben görebilecek miyim? Çünkü bazı şeyler için çok azmetmek,sabretmek gerek. Bi üniversite öğrencisi hangi alanlarla çalışabilir? Baştan söyliyeyim 5gün okulum var, üstelik saatları saçma sapan, tüm günümü alıyor desem yeridir. Buyüzden part time'lar genelde olmuyor malesef...

İçimden Gelenler - Planlar - Bendeki Durumlar - Fotoğraf Bana aittir

Öyle işte... Böyle karamsar bi şekilde yazdım, umarım sizin canınızı sıkmamışımdır. Okusanızda okumasanızda buraya yazmak bana iyi geliyor ama sizin yorumlarınızın bende mutlulukta zirve yaptığını söylemeden edemeyeceğim. Çünkü düşünceleriniz, fikirleriniz benim için bi hayli önemli. Beni takıp bu yazıyı okumuş olmanız bile umut verici. ^-^ Sonsuz teşekkürler...

İçimden Gelenler - Planlar - Bendeki Durumlar - Fotoğraf Bana aittir

Yazılarımı beğeniyorsanız ve kaçırmak istemiyorsanız sağ taraftaki bu siteye katılın butonuna veya buraya tıklayın.  :)Bu yazı hakkındaki yorumlarınızı,görüşlerinizi, sorularınızı merakla bekliyorum. :)

Bana Ulaşabileceğiniz Başka Adresler;
FACEBOOK için :
facebook.com/sanatinsaklisirlari
TWITTER için :
twitter.com/YasminDelrey
INSTAGRAM için :
Instagram.com/sanatinsaklisirlari
GOOGLE PLUS için : plus.google.com/u/0/+YasminDelRey/posts
GMAİL için : yasmindelrey@gmail.com
YOUTUBE KANALI için : http://www.youtube.com/channel/UCjTzVEOKxVttOkDgB1nXaqg


Sevgilerle Yasmin DelRey / Yasmin'le Herşeyden Biraz

13 yorum:

  1. Bunlar hep monotonluktan.. bunlar hep gençliğimizi doya doya yasayamamaktan.. :(

    YanıtlaSil
  2. Fotoğraflarınıza bayıldımm. Takipteyim, bloguma da beklerim.
    www.blogluyorum.net

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederiim ^-^ Bende size geleceğiim =)

      Sil
  3. Merhaba blog kesif etkinliginden buldum sizi. Sevgiler. Deryaninsporgunlugu.

    YanıtlaSil
  4. Bu tür içe kapanık haller, genelde içinde bulunulan bir takım içsel sıkıntılar kaynaklı gelisebildigi gibi cevresel faktörler de önemli rol oynarlar. Ailesel sorunları da ekledigimizde, yaş ve bünye gelişmişlik endeksi bu zorluğu kaldıramayıp içe kapanma faslını başlatıyor yavaş yavaş..Eve tıkılıp kalmak yerine, farklı ve eğlenceli bulabileceğin şeyler deneyebilirsin. Yenilik, rutinlerinin dışında şeylere de vakit ayırman, icinde bulunduğun girdaptan çıkışını kolaylaştıracaktır.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim, uygulayacağım. Gerçekten başka şeylere vakit ayırmak iyi gelecektir, iyi ki bu yorum yazmışsınız.. ^-^ Tekrar teşekkür ederim..

      Sil
  5. Merhaba, bloğunuzu ve paylaşımlarınızı çok beğendim. Blog keşif etkinliğiyle buldum sizi. Ben de beklerim. www.herseydenkonusmali.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  6. :-) umarım beklediğin verimi alabilirsin. İnsan, her şeyin üstesinden gelecek diye bir kaide yok. Bazen bilmemekten, bazen cahillikten, bazen acemilikten,bazen se tecrubesizlikten kaynaklanan bi yavaslama yaşayabilir. Tıkladığın yerde, anneler her daim insanın imdadina yetişebilir. Zira, görmüş geçirmiş,tecrübe yumağı büyükler ve alanının uzmanı, her seyden ote bir iç isleri bakanı olarak sırtını yaslayabileceğin yegane varlıklardır. Elbette insaniz ve dört dörtlük degiliz ve her insan hata yapabilir ve yanilabilir.fakat her ne olursa olsun vijdan sahibi bi kadın, anne, çocuklarını kollar durur.
    Cevresel etkenleri umursamamalı insan. Ne yapiyorsa kendi için yapıyor.. Kendine haksızlık etmemelisin hic bir zaman. Belki bilemediğin güzel bi huyun vardır, icinde parlatılması gereken..
    Albert aynştayn ne diyor bak:
    Mutlu bir hayat yaşamak istiyorsanız hayatınızı bir amaca bağlayın, kişilere veya eşyalara değil!..
    Kişilere ve eşyalara odaklanmak, insanda hırs kabarmasina sebep olur. Hırs ise kor bi kuyu gibidir. Kendine zaman ayır ve güzel şeyler başarman dileğimle.iyi bloglar;-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eğer bu bi öğüt ise hangi amaçla yazıldığını merak ettiğim gibi, öğüt verenin sahibinide tanımak isterdim.

      Sil
  7. Hayır öğüt değil tabiki de. öğüt vermek benim haddime değil. sizi tanımıyorum ve tanımadığım birisine nasihat verecek birisi değilim.tanısam da nasihat verme yolunu seçmem zaten. yanlış anlama... Tanıma konusuna gelince, bu mümkün değil çünkü Türkiyede değilim.. Bloğunu sevdim. fırsat buldukça takip ediyorum sadece...ayrıca bu son yorumum.. Başarılar dilerim

    YanıtlaSil

Bumerang - Yazarkafe
back to top