29 Ekim 2015 Perşembe

Watsons 29 Ekim Büyük Bayram İndirimi Alışverişim

Watsons 29 Ekim Büyük Bayram İndirimi Alışverişim

Herkese bu güzel günden merhabaa ^-^, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun öncelikle ^-^, bu güzel bayram, Watsons'ın yapmış olduğu büyük indirimle birlikte daha bir güzel oldu tabi. Neler almışım hadi bakalım... ^-^

Watsons 29 Ekim Büyük Bayram İndirimi Alışverişim

Öncelikle yeni keşfettiğim Watsons'ın kendi ürünü olan bu silikonlu yüz temizleme pedini aldım. Çok işe yarayan bir pedmiş ya, yüzümün o ferahlamış hissini bende tatmak istedim vede tabiki yüzümün daha iyi temizlenmesi için bu ürünü tercih ettim, alınacaklar listemdeydi zaten, görünce hemen aldım ama indirimde değildi sanırım. ^-^ Fişi kaybetmişim ya buyüzden bilemedim ama normal fiyatı 7 tl idi.

Watsons 29 Ekim Büyük Bayram İndirimi Alışverişim

Göz çevresi için nemlendirici almak istiyordum, Pure Beauty'nin bu Geoaqua Ultra Hydrating göz jelini denemek istedim, normal fiyatı 27 tl idi sanırım %30 indirimle 19 tl gibi bir fiyata geldi.

Watsons 29 Ekim Büyük Bayram İndirimi Alışverişim

Kullanmak için sabırsızlanıyorum, kullandıktan bir süre sonra tabiki bloğuma konuk olacak... ^-^

Watsons 29 Ekim Büyük Bayram İndirimi Alışverişim

Ve işte, bu indirimin baş rolü, ana ürünü Note Full Coverage Concealer! ^-^ Bu ürünü kullananlar öyle övdüler öyle iyi kapattığını söylediler ki almadan aşık oldum zaten. İndirime girmesini bekliyordum. Ve işte kavuştuğumuz an mutluluklar saçıyordum, tamı tamına 12.50 tl'ye aldım, inanılır gibi değil! ^-^ Henüz denemedim ama çok fena heyecanlıyım.*-*

Watsons 29 Ekim Büyük Bayram İndirimi Alışverişim

Aslında sorun şu ki 4 tonu mevcut ve hepsi birbirinden açık tonda, ben esmer tenliyim en koyusunun  4 numaralı olduğunu söylediler ama ben hem 3e baktım hem 4e baktım. Bana 3 daha uygun geldi çünkü 3 sarı alt tonlu, 4 ise daha grimsiydi buyüzden herhangi birinin daha koyu ten için olduğu pek söylenemezdi. Benimle ilgilenen bayan fazlaca ısrarla 4 alın diyince karar veremesemde 4 numaralıyı aldım ama sanki pişmanım çünkü çok solgun bi renkte. Değiştirmek için açmayacaktım bunun için denemedim zaten ama dedim neyse açıyım, belki daha önce incelemiş olanınız varsa bana fikir verir bende ona göre birde 3 numaralıyı alırım indirim bitmeden dedim. *-* Göz altlarım beyaz beyaz durup hortlak gibi gözükmek istemem yani ... ^-^ ( Göz altı morluğu sorunum var, esmer tenliyim yani sizce sarı alt tonlu mu yoksa daha grimsi bir ton mu? )

Watsons 29 Ekim Büyük Bayram İndirimi Alışverişim

Evet! Benim alışverişim bu kadar, sanmıyorum bununla kalacağını ama dayanamayıp sizlerle paylaşmak ve bir an önce Note'un kapatıcısının tonu hakkındaki düşüncenizi almak için paylaşmak istedim. Alışverişimin devamı geldiği taktirde onuda mutlaka sizlerle paylaşacağım. ^-^ Unutmadaan, bu indirimde "Ay şunu kesin alman lazım!" dediğin bir ürün varsa yoruma yazmayı unutmaa lütfeen . ^-^ Umarım yazım sizin için faydalı olmuştur, siz indirimden neler aldınız? Bu ürnleri kullandınız mı? Beni merakta bırakmadan yoruma yazmanızı bekliyorumm.. ^-^

Mutluluk,sağlık ve huzurla kalııın, iyi tatilleeeeer! ^-^


Yazılarımı beğeniyorsanız ve kaçırmak istemiyorsanız sağ taraftaki bu siteye katılın butonuna veya buraya tıklayın.  :)Bu yazı hakkındaki yorumlarınızı,görüşlerinizi, sorularınızı merakla bekliyorum. :)

*Fotoğraflar bana ait değildir.*

Bana Ulaşabileceğiniz Başka Adresler;
FACEBOOK için :
facebook.com/sanatinsaklisirlari
TWITTER için :
twitter.com/YasminDelrey
INSTAGRAM için :
Instagram.com/sanatinsaklisirlari
GOOGLE PLUS için : plus.google.com/u/0/+YasminDelRey/posts
GMAİL için : yasmindelrey@gmail.com
YOUTUBE KANALI için : http://www.youtube.com/channel/UCjTzVEOKxVttOkDgB1nXaqg


Sevgilerle Yasmin DelRey / Yasmin'le Herşeyden Biraz

20 yorum:

  1. Güle güle kullan göz jelini merak ediyorum :)

    YanıtlaSil
  2. Yüz temizleme pedini ben geçen kurban bayramında almıştım. O zaman bir alana bir bedava olduğundan yarı fiyatına gelmişti. Severek kullanıyorum. İnsana cildinin daha iyi temizlendiğini hissettiriyor. Umarım siz de severek kullanırsınız.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah, öylede görünüyor bence. Henüz kullanmadım ama iyi ki almışım! ^-^

      Sil
  3. o pedi ben çok merak ediyorum fırsatını blur bulmaz alacağım :) hepsini güzel günlerde kullan cnm benim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Al al, kullanmadan içim bi ısındı, kullananların yorumlarından sonra... çok sağol canım ^-^

      Sil
  4. Aldıkların çok güzel güle güle kullan canım:) bence concealerı değiştir bende esmer tenliyim alırken senin gibi kararsız kalmıştım görevli bayan 4 numaranın gri olduğunu ve soluk duracağını söyledi ben 3 numarasını aldım bileğimde denediğim kadarıyla iyi gözüküyor çok beyazlatacağını düşünmüyorum canım. Göz jelini bende merak ediyorum sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahh ahh, çok iyi yapmışsın valla fişini bulamadım, kullandım sonra fiş ortaya çıktı. -,- Şimdi fazladan 3 numaralıyı alıcam gibi gözüküyor, bu 4 numaralı dediğin gibi ve beyaz durduğunu hissediyorum içime çok sinmedi ya... Çok sağol canım yorumun için valla <3

      Sil
    2. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana tatlım diğer aldıklarınla ilgili yorumlarını bekliyorum öpüyorum seni canım:)

      Sil
  5. pure beautynin toniğini kullanıyorum cok sık olmasa da memnunum :) göz jelini bende merak ediyorum. yanlış hatırlamıyorsam göz altı torbaları için inanılmaz etkili olduğunu okumuştum öyle bir porblemim olmadığı için denemedim umarım güzeldir :)

    http://balinkokusu.blogspot.com.tr , beklerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aa, keşke morluklarada iyi gelseydi yaa :(( Yorumun için çok teşekkür edrim :*

      Sil
  6. Göz jelini ben de merak ediyorum, güle güle kullan hepsini :)

    YanıtlaSil
  7. Silikon yüz temizleme pediyle,note concealerı severek kullanıyorum.Güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende öyle kullanırım inşallah ^-^ Çok teşekkür ederim, sizde ^-^

      Sil
  8. Hoşgeldiiiin ^-^ Çok teşekkür ederiiim, tabi gelirim =)

    YanıtlaSil
  9. o yüz temizleme pedini herkese önermiştim ben de^^ çok başarılııı
    evet note kapatıcılar epey örtücü ama renk skalası çok dar:/ bence grimsi daha uygun olur

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Katılıyorum valla skalası çok dar, gri bile bana açık geldi :(

      Sil

Bumerang - Yazarkafe
back to top