15 Ekim 2015 Perşembe

Diadermine Suya Dayanıkla Çift Fazlı Kirpik Koruyucu ve Besleyici Göz Makyaj Temizleyicisi 125ml

Diadermine Suya Dayanıkla Çift Fazlı Kirpik Koruyucu ve Besleyici Göz Makyaj Temizleyicisi 125ml

Merhaba yenideen ^-^ , bugün;  kullanıp hatta bitirdiğim, "bitirdiklerim" yazısında yer alıcak olan Diadermine'nin çift fazlı göz makyaj temizleyicisinden bahsedeceğim. 

Diadermine Suya Dayanıkla Çift Fazlı Kirpik Koruyucu ve Besleyici Göz Makyaj Temizleyicisi 125ml
Fotoğraf bana ait değildir, alıntıdır!
Ben bu ürünü Gratis'in kasasındayken gördüm, belli bir limiti geçen bir alışveriş yapınca bu ürün 5 tl'ye geliyordu, e benimde göz makyaj temizleyicisine ihtiyacım olan bir zamandı bende aldım. Normal fiyatı sanırım 17 tl, bazı yerlerde 12 tl olarakta gözüküyor, bilemiyorum. Çift fazlı olduğundan iki fazın birbirine karışması için iyicene salladıktan sonra kullanıyorum tabi. Normal makyajımda kullandığımda rahatlıkla çıkıyor ama maskara kullanmışsam tabi ilk önce kirpiklerimi suda yumuşatıyorum ardından bu ürünü kullanıyorum bir sıkıntı olmadan göz çevrem makyajdan arınıyor. Üzerinden tonikle geçtiğimde makyaj kalıntısı oluyor bunuda söylemeliyim. Suya dayanıklı makyajı çıkarabildiğini vaat ediyor aynı zamanda, birazcık uğraşırsak çıkabildiğini söyleyebilirim, 1 adet disket (yuvarlak)  pamuğun yeterli geldiğini söyliyemem. Aynı zamanda o yağlı yapısı ile beni pandaya çevirmiyorda değil. Üzerinden tonikle geçtiğimde tabi makyaj kalıntısı oluyor.

Ama bir not düşmem gerekirse ben bu ürünü sadece 1 disket pamuk ile kullanıyorum, 1 disket pamuk kullandığımda ardından tonikle geçtiğimde kalıntı oluyor tabi ama bu ürünü yani Diadermine'i 2 disket pamuk ile kullandığımda kalıntı kalmıyor. Bu önemli bir nokta, yeterli kullandığımızda derinlemisine temizlik oluyor tabi, üründe bir sıkıntı yok bu yönden.

Diadermine Suya Dayanıkla Çift Fazlı Kirpik Koruyucu ve Besleyici Göz Makyaj Temizleyicisi 125ml

Herhangi bir kokusu yok, çok yağlı bir yapısı var bu beni rahatsız etti açıkcası. Bu ürünü kullandıktan sonra gözlerimi suyla duruluyordum çünkü baya yağlı bir his bırakıyor, ayrıyetten ürünü normal bir şekilde kullanırken, bazen gözlerimin bulanık görmesine sebep oldu. Hemen telaş yapıp suyla iyicene yıkayıp geçmesini bekledim, bu şekilde bir kaç kez aynı şey başıma geldi. Yanısıra gözümde yanma yaptığınıda hatırlıyorum ve kendimi hemen gözümü durularken buluyordum. ^-^ Kirpikleri koruduğunu ve bakım yaptığını söylüyor, ben kirpiklerimde pek birşey farketmedim, evet belki bi parlaklık söz konusu ama zaten öyle yağlı bir yapısı varki parlamaması mümkün değil. Ambalajında bir problem yok ama dediğim gibi çok yağlı olduğundan ürünün ambaljıda yağ içinde kalıyor, benim en son ambalajın üzerindeki o kağıt yağdan çıkmıştı, doğru dürüst silmeklede geçmiyor zaten..

Diadermine Suya Dayanıkla Çift Fazlı Kirpik Koruyucu ve Besleyici Göz Makyaj Temizleyicisi 125ml

İçeriğide yukarıdaki gibi... Annemde bir süre benimle bu ürünü kullandı ve bu ürün; annemin göz altında, kirpik dibine yakın bi yerde yağ bezesi oluşturdu. Bu beni çok korkuttu, size anlatamam yani. *-* Allah'tan ürün bitmişti ve bi daha görmeyecektim, bitmeseydi bile kullanmazdım. Bir daha almayacağım bir ürün oldu kendisi.

Kendimi bir anda göz makyaj temizleyicisi araştırırken buldum.. ^-^ Şimdi ki kullandığım üründen memnunum, onun yazısıda bir süre sonra blogda olacak... ^-^ Peki ya siz bu ürünü kullandınız mı? Bu etkileri sizde kendinizde gördünüzmü merak ediyorum, yorum yazarsanız sevinirim. ^-^

Huzurla ve sağlıkla kalııın... ^-^

Yazılarımı beğeniyorsanız ve kaçırmak istemiyorsanız sağ taraftaki bu siteye katılın butonuna veya buraya tıklayın.  :)Bu yazı hakkındaki yorumlarınızı,görüşlerinizi, sorularınızı merakla bekliyorum. :)


Bana Ulaşabileceğiniz Başka Adresler;
FACEBOOK için :
facebook.com/sanatinsaklisirlari
TWITTER için :
twitter.com/YasminDelrey
INSTAGRAM için :
Instagram.com/sanatinsaklisirlari
GOOGLE PLUS için : plus.google.com/u/0/+YasminDelRey/posts
GMAİL için : yasmindelrey@gmail.com
YOUTUBE KANALI için : http://www.youtube.com/channel/UCjTzVEOKxVttOkDgB1nXaqg


Sevgilerle Yasmin DelRey / Yasmin'le Herşeyden Biraz



14 yorum:

  1. Merhaba blogumu takibe aldığın için çok teşekkür ederim ve bende resimlerini yazılarını çok beğenip takibe aldım emeğinize sağlık :)

    YanıtlaSil
  2. bunu değil ama tek fazlı olanı yani yağ içermeyeni kullanmıştım hiç memnun kalmadım çıkarmadı makyajı doğru dürüst .-((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çift fazlı olması yani yağlı bi içeriğe sahip olması makyajı çıkarmayı çok kolaylaştırıyor bence, oyüzden haklısın, tek fazlı bi derece çıkartır bencede ..

      Sil
  3. Merhaba, blog keşif etkinliğinden geliyorum. Takibe aldım bloguma da beklerim.

    www.gripalyaco.com
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ediyorumm ve hemen geliyoruuum ^-^

      Sil
  4. merhaba blog keşfinde gördüm sayfanızı blogumada beklerım sevgiler :)

    YanıtlaSil
  5. Bir ara kullanmıştım bu temizleyiciyi ama artık neredeyse bittikçe başka bir ürüne geçip tekrar almıyorum.Çoğu zamanda misel su ile temizliyorum ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hmm, yeni ürünler keşfetmek benimde hoşuma gidiyor aslında, ay bende bunu bi daha almam ^-^

      Sil
  6. Hah! Aynen ya... O bulanık görme olayı oluyor bununla. Ben de yeni yazdım yazısını. 5 göz makyajı temizleyiciyi karşılaştırdım. Bu da var içine...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayy dime ya, çok sinir! Dur bende senin yazına geliyoruumm merak ettim diğer 4ünü ^-^

      Sil
  7. Kullanıyorum fakat hiç memnun kalmadim. Gözlerimi tahriş etti. Sulanma yanma oluyor maalesef kullanamiyorum.

    YanıtlaSil

Bumerang - Yazarkafe
back to top