24 Ekim 2015 Cumartesi

Avon Color Trend Gusten Ruju

Avon Color Trend Gusten Ruju

Herkese en sevdiğim gün olan cumartesi gününden merhabaa, bir zamanlar Avon temsilcisiyken sipariş ettiğim, renginin yanlış gelmesine rağmen sorun etmediğim Avon Color Trend, Gusten renkli rujundan bahsedeceğim bugün. ^-^

Avon Color Trend Gusten Ruju

Yanlış renk gelmesi gibi başlı başına sorunlu bir ruj oldu benim. -,- Biliyorsunuzki Avon kataloğunda en uygun şeyleri Color Trend markası altında bulabilirsiniz, benimde nude bir renk hoşuma gitmişti sipariş etmiştim. Sanrım 3 yada 4 tl idi. Elime ulaşınca farklı rengi gördüğümde bi hüsrana uğrasamda, napalım artık kullanacağız buda fena değil diyerek bir şans vermek istedim. 

Ay o şansı bile vermez olaydım. :')

Avon Color Trend Gusten Ruju

Bir hevesle açtım kapağını, sürdüm hemen. 1-2 dakika geçti, dudaklarımda bir uyuşma,karıncalanma,zonklama ve sıcaklık artışı meydana geldi, ay dedim noluyor?? Geçer falan derken aynaya bir baktım aman ne göreyim? Dudaklarım bir şişmiş.. Bir şişmiş.. Birde öyle kızarmıştı sizlere anlatamam, hatta nasıl bir etki yaptıysa kızarıklık dudağımı geçin, dudak çevreme yayılmıştı yanaklarıma doğru, abartmıyorum... Allahım ben şok! Hemen yıkadım bol suyla, sonra sildim. Bir süre bekledim yavaş yavaş ısısı azaldı, karıncalanma,zonklama,şişkinlik ve kızarıklık azaldı. Allah'ım nasıl korktum size anlatamam yanii, dudağım öyle bi gerilmişti zaten görmeniz lazımdı... Bir de aynaya baktığımda dudaklarımdan yanaklarıma çeneme doğru yapboz gibi tuhaf kızarıklıklarla karşılaşınca bayılıyodum... E sonra bir daha sürmedim tabi, sürer miyim? -,-

Hayır yani hassas bir cildimin olduğunu bilirim hernekadar çok hassas olmasada ama bu sadece benden kaynaklı birşey olduğunu sanmıyorum ben, zaten ambalajında falanda içeriği yok. İçinde ne var bilmiyoruz resmen...

Avon Color Trend Gusten Ruju

Aah ah... Avonun 2. ürünüyle daha bu sorunu yaşamak kötü bir durum. Colortrend'de bir sorun var zannımca, diğer kullandığım ürünüde Color Trend di... Diğer alerji yapan ürün hakkındaki yazım için burayı tıklayın.

İşte benim bu ruj hakkındaki yorumum bu kadar, daha ayrıntı  vermek isterdim ama malesef sıkıntı yarattı bende ... Sizdede böyle alerji yapan bir ürün oldu mu Avonda? Merak ediyorum, tek ben miyim..

Yazılarımı beğeniyorsanız ve kaçırmak istemiyorsanız sağ taraftaki bu siteye katılın butonuna veya buraya tıklayın.  :)Bu yazı hakkındaki yorumlarınızı,görüşlerinizi, sorularınızı merakla bekliyorum. :)


Bana Ulaşabileceğiniz Başka Adresler;
FACEBOOK için :
facebook.com/sanatinsaklisirlari
TWITTER için :
twitter.com/YasminDelrey
INSTAGRAM için :
Instagram.com/sanatinsaklisirlari
GOOGLE PLUS için : plus.google.com/u/0/+YasminDelRey/posts
GMAİL için : yasmindelrey@gmail.com
YOUTUBE KANALI için : http://www.youtube.com/channel/UCjTzVEOKxVttOkDgB1nXaqg


Sevgilerle Yasmin DelRey / Yasmin'le Herşeyden Biraz


16 yorum:

  1. Dudaklarının şişmesi çok korkunç bir durum :(
    Alerji yaşamadım ancak avon makyaj ürünlerini pek sevmiyorum. Arada uygun fiyatlı rimel ve farlarını aldığım oluyor ancak diğer makyaj ürünlerini sevmem.
    Buna rağmen parfümlerine bayılıyorum :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay ben bi ara çok kullanıyordum ama artık hiç kullanmıyorum diyebilirim, evet en çokta parfümlerini sevdim ve kullandım ^-^ Ay valla çok korkunçtu ya..

      Sil
  2. Ah canım ya nasıl birşeymiş o öyle, bende şok oldum bir ruj bu kadar tepkime verirmi?! :/ At kullanma yada yetkililerle iletişime geç ya bozuktur yada ürünün yapısında sıkıntı vardır, başka senin gibi olan varmı ki acaba? Cidden şaşırtıcı..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay bilsem o nasıl bir tepkidir ya, yok ogün bugündür kullanmadım hiç daha... Bende onu merak ediyorum bi ben miyim *-* Çok garipti..

      Sil
  3. geçmiş olsun :( çok kötü olmuş

    YanıtlaSil
  4. güzel bir renk ama uyarın için çok sag ol :) geçmiş olsun sanada

    YanıtlaSil
  5. Ayyy senin yerinde olsam birdaha asla güvenemezdim Avon'a. Ne kadar güzel olursa olsun rengi! Çok geçmiş olsun kuzu:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay valla korkunçtu, o gün bugündür birşeyini kullanmıyorum zaten gerçi diğer ürünlerinde birşey olmadı bu colortrend markası dışında ama yinede bi soğudum.. Çok sağol canımm :*

      Sil
  6. Çok çok geçmiş olsun canım..İçeriği yazmıyorsa zaten çok çok dikkatli olmalıyız..

    Sevgilerle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederimm, çok doğru söylüyorsunuz valla..

      Sil
  7. bende avon temsilcisiyim ve color trend i pek sevmem..size de çok geçmiş olsun...

    sizi takibe aldım ilginizi çekerse bloğuma beklerim

    http://suichenn.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederimmm valla bu olaydan sonra, benim seveceğim varsada gitti yani *-* Tabi gelirimmm ^-^

      Sil
  8. Çok geçmiş olsun.. Avon temsilcisi olarak colortrend serisinden hiçbir ürünü tavsiye etmiyorum ben. Yapılarını da beğenmiyorum. Onun yerine Avon'un diğer ürünlerini tercih edebilirsin. Şu ana kadar hiçbir sorunla karşılaşmadım çok şükür :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısın, evet diğer ürünlerde bir sorun yaşamadım bende .. ^-^ Teşekkürler yorumun için :*

      Sil

Bumerang - Yazarkafe
back to top